Türk Hava Yolları THY Destek Hizmetleri A.Ş'yi KAP'a bildirdi

THY, yüzde 100 iştiraki olan "THY Destek Hizmetleri A.Ş." şirketinin kurulmasına karar verdi. THY, alınan Yönetim Kurulu kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Haber Merkezi
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Hava Yolları, temizlik, güvenlik, tesis yönetimi, mali işler, uçuş ve yer hizmetleri, operasyonel ve organizasyonel işler ve süreçlerini de içeren her türlü destek hizmetleri ihtiyaçlarının yürütülmesi amacıyla THY Destek Hizmetleri A.Ş.'yi kurmaya karar verdi.

THY'den KAP'a yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzca, Ortaklığımız ve iştiraklerimizin ana faaliyet alanı dışında kalan temizlik, güvenlik, tesis yönetimi, mali işler, uçuş ve yer hizmetleri, operasyonel ve organizasyonel işler ve süreçlerini de içeren her türlü destek hizmetleri ihtiyaçlarının yürütülmesi amacıyla yüzde 100 THY iştiraki olan 'THY Destek Hizmetleri AŞ' şirketinin kurulmasına karar verilmiştir." denildi.

THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, şirketin ana faaliyetleri dışındaki hizmetleri için taşeronda çalışan personelin kurulacak yeni bir şirkete alınacağını açıklamıştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir
THY