Türk Telekom TT175'i tanıttı

Türk Telekom Grubu kendi markasını taşıyan ve parmak izi özelliğine sahip ilk operatör markalı cihaz olan TT175’i tanıttı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Telekom Grubu, kendi markasını taşıyan ilk akıllı telefonu TT175’i düzenlediği bir etkinlikte tanıttı. TT175, metal gövde, 5,5 inç full HD çözünürlüğünde ekranı, 8 çekirdekli işlemci, 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve Kamera+ uygulamasına sahip.

Sadece Türk Telekom Grup mağazalarında müşteriyle buluşacak olan TT175, KDV dahil 899TL’lik peşin fiyatıyla 3 Aralık’ta satışa sunuluyor. TT175’e sahip olmak isteyenler, Türk Telekom, TTNET ve Avea faturalarına ek avantajlı kampanya ve taksitli ödeme seçeneklerinden yararlanabilecekler. 

23423423-004.jpg

'İnternet ve ev telefonu sahibi müşterilerine de hitap edecek'

Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir: Türk Telekom Grubu’nun mobil markası Avea ile başladığımız, ‘kendi markamızla akıllı telefon üretme işine’ bugün artık ‘Türk Telekom’ markası ile devam ediyoruz. Entegrasyon sürecimizin çok önemli sonuçlarından biri olan TT175, bu kapsamda elde ettiğimiz bilgi birikimi ve en son teknolojinin bir ürünü olarak ortaya çıktı. Yola çıkarken amacımız her bir müşterimizin, akıllı telefon deneyimini uygun fiyata yaşayabilmesiydi. Bu amaçla kat ettiğimiz yolda, cihazlarımız ve marka işbirliklerimiz ile akıllı telefon deneyimini her seferinde bir üst noktaya taşıdık. Akıllı telefon penetrasyonunda çok uzun süredir devam ettirdiğimiz birincilik, bu konuya verdiğimiz önemin ve ulaştığımız başarının en somut kanıtı. TT175 sadece mobil müşterilerimize değil; internet ve ev telefonu sahibi müşterilerimize de hitap eden bir marka olacak.

'Sınıfındaki en gelişmiş akıllı cihaz'

Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk: Türk Telekom Grubu olarak, yüksek teknolojiyi erişilebilir fiyatlarla müşterilerimizle buluşturma felsefemizi 175 yıllık bilgi birikimi ve tecrübemizle birleştirerek TT175’e imza attık. TT175, gerek yüksek performansı ve şık tasarımıyla, gerekse 899TL’lik fiyatıyla, Türk Telekom Grubu hizmetlerinin ayrıcalıklarını yaşamak isteyen tüm müşterilerimiz için uygun bir tercih olacak. TT175, müşterilerimizin bizden beklentisini, ihtiyacını analiz ederek ortaya çıkardığımız; operatör markalı cihazlarda bir ilk olan parmak izi özelliği, yazılımı ve donanımı ile sınıfındaki en gelişmiş akıllı cihaz.

Türk Telekom Grubu Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül ise gerçekleştirdiği sunumda TT175’in sahip olduğunu öne çıkan özellikleri hakkında şunları söyledi:

“TT175, Türkiye'de kendi sınıfındaki cihazlarda bir ilk olan, metal tasarım ve 0,5 saniyede kullanıcısını tanıyan yüksek hızlı parmak izi okuyucusuna sahip. Cihazın yazılımını ve donanımını; 5,5 inç Full HD ekranda eğlenceyi ve üretkenliği ideal seviyeye taşıyacak bir tasarım anlayışıyla bir araya getirdik. Yüksek çözünürlüklü ön ve arka kameralar ve profesyonel seviyedeki Kamera+ uygulaması ile fotoğraf çekim deneyimini en üst noktaya taşıdık. Tüm bunların yanında TT175’e özel tasarlanmış kişiselleştirilebilen arayüz, el yazısıyla akıllı arama, kolay kullanım modu, TT175’e özel olarak tasarlanmış uygulama simgeleri, TT175’in sahip olduğu özelliklerin yalnızca bir kısmını oluşturuyor.”