Turkcell Global Bilgi, Akbank'a hizmet vermeye başladı

Turkcell Global Bilgi, Akbank müşterilerine çağrı merkezi hizmeti vermeye başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi, hizmet ağına Akbank'ı da ekleyerek finans sektöründe büyümeye devam ediyor. Turkcell Global Bilgi, Akbank müşterileri için inbound (gelen çağrı) çağrı merkezi hizmetleri verecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi Yurt İçi Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Akın Akalın, şirket olarak müşterilerine 15 yılı aşkın bilgi birikimleri, üstün teknolojik alt yapıları ve alanında uzman kadrolarıyla en üstün hizmeti verme gayretiyle çalıştıklarını aktardı. 

Müşterilerinin kendi sektöründe fark yaratabilmesi adına klasik çağrı merkezi hizmetleri vermenin ötesinde, onların stratejik iş ortağı anlayışıyla hareket ettiklerini bildiren Akalın, iş süreçlerini onlar adına yürüttüklerini kaydetti. 

Akalın, şu ifadeleri kullandı: 

"Bizimle çalışmak isteyen müşteri sayımızın her geçen gün artması da ortaya koyduğumuz hizmet anlayışımızı doğru konumlandırdığımızın bir göstergesi. Şu an yurt içi ve yurt dışında toplam 25 lokasyonda 13 bin çalışanımızla hizmet verdiğimiz farklı sektörlerdeki 70'den fazla şirketle Türkiye'nin pazar lideri konumundayız. Bu büyük hizmet ağımıza ülkemizin ve bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Türkiye'nin en değerli markası Akbank'ı da eklediğimiz için son derece mutluyuz. Uzman ekibimizle iş süreçlerine önemli katkılar sunacağımıza inandığım Akbank ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık herkese hayırlı olsun." 

Bu konularda ilginizi çekebilir