Turkcell müşterilerinin borçlarını siliyor

Şirket, yeniden Turkcell'li olmak isteyenlerin icra takibine girmemiş 50 liraya kadar olan borçlarını ilk faturalarında silecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell, başlattığı yeni kampanya kapsamında yeniden Turkcell'li olmak isteyen eski abonelerinin icra takibine girmemiş 50 liraya kadar olan borçlarını ilk faturalarında silecek.

Turkcell'den konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, hem kurumsal hem de bireysel mobil hat abonelerini kapsayacak kampanyadan Turkcell'e numarasını tekrar taşıyan ve yıllık abonelik kampanyalarına katılan tüm borçlu aboneler yararlanabilecek.

Kampanya kapsamında 50 lira ve altında borcu olan eski abonelerin ilk faturalarına borcu kadar indirim yansıtılırken 50 lira üstünde borcu olan eski abonelere de ilk faturalarında 50 liralık indirim sağlanacak.

1 Ocak 2015-20 Eylül 2016 tarihleri arasında Turkcell'den ayrılmış olanların yararlanabileceği kampanya yıl sonuna kadar sürecek.

 "6 milyon liralık fatura indirimi"

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin birlik ve beraberlik ruhu ile bertaraf edildiğini ve bu dönemde ekonomiye sahip çıkılması gerektiğini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye'nin Turkcell'i olarak 15 Temmuz'dan bu yana tüm imkanlarımızla ülkemize sahip çıktık. Artık ekonomik olarak da üzerimize düşeni yapmalıyız diye düşünerek, borcu olan abonelerimiz için yeni bir kampanya hayata geçirdik. Yaklaşık 200 bin bireysel ve kurumsal mobil hat abonelerimize 6 milyon liralık fatura indirimi fırsatı sunarak Türkiye'de bir ilke imza attık. Turkcell'e dönmek isteyen eski abonelerimize özel başlattığımız kampanya ile 50 lira ve altındaki borçları ilk faturada siliyoruz. Bu sayede borcu olan Turkcell'lilerle yeni bir başlangıç planlıyoruz."

Terzioğlu, Turkcell'lilerin borçlarında olağanüstü hal süresince yeniden yapılandırmaya gittiklerini de kaydederek, kesintisiz iletişimin öneminin bir kez daha görüldüğü bugünlerde borçları nedeniyle yasal takipte olan tüm abonelerine bir müjdeleri olduğunu aktardı.

Terzioğlu, yasal takibe takılan Turkcell abonelerinin borçlarını internet sitelerinden 12 aya kadar varan seçeneklerle taksitlendirerek ödeyebileceğini bildirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir