Turkcell Süper Lig ihalesine mi girecek?

Terzioğlu, Süper Lig naklen yayın ihalesi bitene kadar TFF yönetim kurulu üyeliğini dondurdu. Bu durum Turkcell'in ihaleye gireceğine işaret ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine ara verdi.

Kaan Terzioğlu yaptığı yazılı açıklamada, bugün itibarıyla Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğini, Haziran 2017 tarihinde yenilenecek Süper Lig naklen yayın ihalesi süreci tamamlanana ve yeni yayıncı kuruluşla sözleşme imzalanana kadar dondurduğunu ifade etti.

Terzioğlu TFF Yönetim Kurulu'na yazdığı dilekçede, "Yeni yayıncı kuruluş ile sözleşme imzalanıp yürürlüğe gireceği tarihe kadar, Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki her türlü görevlerim ve Yönetim Kurulu toplantılarına katılımım bakımından mazeretli sayılmamın kabulünü, arz ve talep ederim" ifadelerini kullandı.

Terzioğlu'nun TFF'ye gönderdiği dilekçede şu görüşler yer aldı:

"TFF Statüsü'nün Yayınların Düzenlenmesi başlıklı 74. Maddesinin 10. Fıkrası uyarınca yaklaşan yayın ihalesi nedeniyle bugünden itibaren bu ihalenin tamamen sonuçlanıp yayıncı kuruluş ile sözleşme imzalanıp yürürlüğe gireceği tarihe kadar, yine TFF Statüsünün 34. Maddenin 5. Fıkrası ve 36. Maddenin 3. Fıkrası gereği; Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki her türlü görevlerim ve Yönetim Kurulu toplantılarına katılımım bakımından mazeretli sayılmamın kabulünü arz ve talep ederim."

Bu konularda ilginizi çekebilir