Turkcell Superonline'dan ESET güvenliği

Turkcell Superonline'ın internetinden yararlanan aboneleri, antivirüs yazılım kuruluşu ESET'in güvencesi ile korunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell Superonline, Süper Güvenlik Kampanyası ile bilgisayar ve mobil cihazlar virüslerden koruyor, online alışveriş ve bankacılık işlemleri ile çocuklar için internet kullanımı daha güvenli hale getiriyor. 

İnternet kullanıcılarının her gün yeni sanal tehditlerle karşılaştığı günümüzde, hızlı ve kaliteli İnternet bağlantısını güvenlikle sunmaya önem veren Turkcell Superonline, antivirüs ve İnternet güvenliği yazılımları ile bu tehlikenin önüne geçmeyi hedefliyor. 

Turkcell Superonline müşterileri, internet'in yanında Süper Güvenlik paketleri ile dijital güvenliğe de sahip oluyor. Aboneler, PC'ler için ESET Smart Security, Android işletim sistemli akıllı telefon ile tabletler için ise ESET Mobile Security ürünlerini piyasa fiyatlarından daha uygun koşullarla satın alabiliyor. 

Kullanıcıların, Smart Security veya Mobile Security ile İnternet'te gezinirken, kullanıcı adı, parola ve bankacılık bilgileri gibi kişisel verileri korunuyor ve İnternet tehditlerine karşı güvende kalıyor. Koruma paketleriyle bilgisayarların çalınma durumuna karşı da uzaktan takip sistemiyle önlem alınabiliyor. Ebeveynler için geliştirilen özellikleriyle de aboneler, İnternet'i çocuklarının kullanımına uygun hale getirebiliyor. 

Online dünyada, kişisel ya da finansal bilgileri elde etmeyi hedefleyen zararlı yazılımlara karşı ESET, dünyanın çeşitli bölgelerine yayılmış 9 araştırma merkeziyle yaratıcı stratejiler ve teknolojilerle karşılık veriyor ve kullanıcıların İnternet'te güvende olmasını sağlıyor. 

Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Koruması ile öne çıkan antivirüs yazılım şirketi, online bankacılık ve alışveriş işlemlerine yeni bir koruma katmanı ekleyerek, sahte finansal sitelerin filtrelenmesini gerçekleştiriyor. 

ESET'in Smart Security ve Mobile Security yazılımları Turkcell Superonline müşterilerine aylık 1,90 ile 69,90 TL arasında değişen fiyat ve taahhüt seçenekleriyle sunuluyor. 

İnternet güvenliği için bu paketleri tercih eden Turkcell Superonline kullanıcıları, ESET'in "0850 221 37 38" numaralı hattından 7 gün 24 saat canlı ve kesintisiz destek hizmeti de alabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir