Turkcell'e 2015 The Loyalty Awards'tan ödül

Turkcell'in sunduğu dijital hizmet ve ürünleri tek bir platformda toplayan www.turkcell.com.tr, Hesabım ve Turkcell Platinum uygulamaları ile 2015 The Loyalty Awards'tan ödülle döndü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'nın en başarılı ve yenilikçi sadakat programlarının belirlendiği 2015 The Loyalty Awards'ta www.turkcell.com.tr sitesi ve Hesabım uygulaması ile "En İyi Kullanıcı Deneyimi" alanında birinci olurken, Turkcell Platinum uygulaması da övgüye değer bulundu 

Turkcell'in açıklamasına göre şirket, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere sunduğu ürün, servis ve hizmetlerdeki başarısına yönelik ödüller almaya devam ediyor.   

Son olarak The Loyalty Awards'tan iki ödülle dönen şirket, www.turkcell.com.tr sitesi ve Hesabım uygulaması ile "En İyi Kullanıcı Deneyimi" alanında birinciliğe layık görüldü. Turkcell Platinum uygulaması da övgüye değer bulunarak  jüri özel ödülünün sahibi oldu. 

Her yıl Loyalty dergisinin,  markaların sadakat programlarını detaylı inceleyerek düzenlediği ve 25 farklı kategoride ödüllerin verildiği Loyalty World Awards bu yıl Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan yüzlerce başvuru aldı. 

Finale kalanlar arasından en iyiler seçilerek kazanan projelere ödülleri geçen hafta Londra'daki Grosvenor House'da takdim edildi. 

Birincilik ödülü alınan proje ile Turkcell müşterileri ürün, servis ve kampanyalarla ilgili tüm bilgilere www.turkcell.com.tr ve Hesabım Uygulamasından ulaşabilmenin yanı sıra cihaz ve aksesuarlar da dahil  tüm bu ürün ve servisleri satın alabiliyor.  

Ayrıca bu sayede aboneler,  çağrı merkezini aramalarına gerek olmadan hatlarıyla ilgili işlemleri yine buradan gerçekleştirebiliyor. 

Turkcell, web ve mobil sitesi ile Hesabım uygulamalarını tablet ve mobil cihazlar için optimize ederek kullanıcılarına farklı kanallardan tek bir müşteri deneyimi sunuyor. 

Övgüye değer bulunarak jüri özel ödülüne layık görülen Turkcell Platinum uygulaması ile ayrıcalıklar ve hizmetler platinum müşterilerinin cebine taşınıyor. Platinum ayrıcalıklarına tek tuşla erişim, kullanılan paketin detaylarını görüntüleme, güncel fatura bilgilerini inceleme ve Platinum Hizmet Ekibi'ni çağırma gibi pek çok işlem kolayca gerçekleştirilebiliyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Grup Teknoloji Fonksiyonu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, kullanıcıların yararına hayata geçirdiği en iyi uygulama ve programların belirlendiği The Loyalty Awards'ın bu anlamda dünya çapında önemli bir ödül organizasyonu olduğunu bildirdi. 

Turkcell olarak müşterine en iyi teknolojileri sunmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını aktaran Kuruöz, teknoloji alanındaki çalışmalarıyla müşterilerinin hayatına değer katmak ve onlara destek olmanın en büyük hedefleri olduğunu dile getirdi. 

The Loyalty Awards'ta www.turkcell.com.tr ve Hesabım uygulaması ile aldıkları "En İyi Müşteri Deneyimi" birincilikleri ve Turkcell Platinum ile kazandıkları jüri özel ödülleriyle çalışmalarının başarıya ulaşmasının haklı gururunu yaşadıklarını vurgulayan Kuruöz, şunları kaydetti: 

"Bu ödüller aynı zamanda bize, dijital kanallarımızdan yılda 1 milyarın üstünde işlem gerçekleştiren milyonlarca müşterimize dünya standartlarında en iyi altyapı ile uygulamaları sunduğumuzu ve onların memnuniyetini de gösteriyor. turkcell.com.tr web ve mobil sitesi müşterimizle birlikte diğer operatörlerin abonelerinin mobil, dijital ürün ve hizmetleri geniş bir yelpazede görebildiği çok büyük bir platform. Arkasındaki teknolojik yetenekler sayesinde ortaya çıkan kolay ve sade kullanıcı dostu deneyimle müşterilerimize, Turkcell'e dokundukları tüm kanallardan eşsiz bir müşteri deneyimi sunmayı amaçladık. Teknoloji alanında sahip olduğumuz bilgi, deneyim ve birikimimizle yurtdışında elde ettiğimiz başarılar sadece şirketimizi değil, Türkiye'yi de bir üst lige taşıyor. Bu açıdan da büyük mutluluk duyuyoruz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir