Türkiye'nin en kaliteli çayı Ankara'da

Orçay'ın hayata geçirdiği Keifi, Ankara Next Level AVM'de hizmet veriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin ilk özel çay fabrikalarından Orçay'ın hayata geçirdiği Keifi, çay tutkunlarına Ankara Next Level AVM'de hizmet veriyor. 

Keifi'ye özgü siyah çay, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yüksek rakımlı yamaçlardaki çay bahçelerinden Mayıs ayında toplanmış ilk hasat ürünü olarak sunuluyor. Yeni filiz vermiş ve tomurcuktan oluşan 2,5 yaprak olan çay yaprakları en uygun zamanda özenle toplanıyor. İleri teknolojiye sahip Orçay fabrikalarında sırasıyla üretim süreçlerinden geçirilerek yüksek kaliteli bir ürüne dönüşüyor. 

Yeşil ve beyaz çay da dikkat çekiyor

Ankara Next Level AVM'de hizmet veren Keifi, vazgeçilmez siyah çayın yanı sıra Doğu Karadeniz Bölgesi'nin yüksek rakımlı çay bahçelerinden elde ettiği yeşil çay ve beyaz çayıyla da dikkat çekiyor. Keifi, Çin, Hindistan, Kenya ve herkesin bildiği Sri-Lanka'dan gelen Seylan çaylarıyla Türkiye'nin ve dünyanın en özel çaylarını menüsünde bulunduruyor.

Keifi'nin menüsünde dünyanın en özel çay bahçelerinden yeni filizlenmiş tomurcukları elle tek tek toplanan yumuşak içimli beyaz çaylar, Uzakdoğu'dan gelen düşük kafein oranı ve yüksek antioksidan özelliğine sahip yeşil çaylar, aromatik tada sahip oolong çayları ve Güney Afrika'nın en özel bahçelerinden hasat edilen zengin mineralli rooibos çayları ile egzotik, vitaminli meyve ve bitki çayları yer alıyor. 

Lezzetli atıştırmalıklarıyla misafirlerine eşsiz lezzetler sunan Keifi, çay severlere sevdikleri çayları ve ona uygun aksesuarları satın alarak, evlerinde ve işyerlerinde de keyifli molalar vermelerine imkân sağlıyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir