Türkiye'nin ilk özel motoryat filosunu kurdu, yat otel de geliyor

Türkiye'nin ilk özel yat filosunu kurduklarını söyleyen V for Voyage Genel Müdürü Fatih Aydın, "Şu ana kadar bu işe 30 milyon liralık yatırım yaptık. Bundan sonraki 3 yılda da 100 milyon liralık yatırım yapacağız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KEZBAN KARABOĞA

GÖCEK - V for Voyage markasıyla Türkiye'nin ilk özel motoryat filosunu kuran Planet Turizm, iş adamlarına dünyada 5 mavi yolculuk rotasından bir tanesi olan Göcek'te A plus mavi tur yaptırıyor. Filosunda 8 adet lüks motoryat bulunan firma gelecek 3 yılda yat sayısını 30'a çıkaracak. V for Voyage'ın hedeflerinden biri de yat otel kurmak.

Türkiye'nin ilk özel yat filosunu kurduklarını söyleyen V for Voyage Genel Müdürü Fatih Aydın, "Şu ana kadar bu işe 30 milyon liralık yatırım yaptık. Bundan sonraki 3 yılda da 100 milyon liralık yatırım yapacağız. Yatırımı büyük ölçüde yatlara harcayacağız ama bir otel projemiz de var.

Göcek-İnlice'deki arazimize Türkiye'nin ilk butik yat otelini yapacağız" diye konuştu. Yılda sadece 5-10 gün tatil yapabilen iş adamı kitlesine Göcek'de alternatif bir tatil yaptırdıklarını belirten Aydın, "Otelle birlikte konseptimiz tamamlanacak. Otelli yatlı paketler üreteceğiz. Yattan inecek, 3-4 günü otelde geçirecek. Otelde 30 -35 odalı, yüksek tavanlı evler olacak" dedi. Fatih Aydın'ın ifadesiyle V for Voyage, yat tatili işini kurumsallaştırıyor. Aydın, "Bu iş yeni gelişiyor. Yeni yeni talep oluşmaya başladı. Şu anda lüks segmentte bu işe kafa yoran tek firmayız. Tabela bazlı çok firma ama bizim gibi kurumsal yapan başka yok diyebiliriz" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir