Vodafone Avantaj Cepte'ye ödül

Vodafone Türkiye’nin abonelerine tüm yıl boyunca fırsatlar sunduğu akıllı telefon uygulaması Avantaj Cepte, Londra’da düzenlenen Loyalty Ödülleri’nden iki ödülle döndü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – Türkiye’de dijital dönüşüme ilham vererek abonelerin hayatlarını kolaylaştıracak çözümler geliştiren Vodafone, müşteri memnuniyetinde çıtayı yükseltmeyi hedefleyen programlarıyla övgü almaya devam ediyor. Vodafone, yılın en iyi müşteri sadakati programlarını değerlendiren ve Loyalty Magazine tarafından her yıl Londra’da gerçekleştirilen Loyalty Ödülleri galasından iki ödülle döndü.

Müşteri deneyimini iyileştirmeye odaklanan, yenilikçi ve öncü sadakat programlarını ödüllendirmek amacıyla hayata geçirilen Loyalty Ödülleri’nde Ketchup Loyalty Ajansı ve AMVG ile birlikte hayata geçirdiği Vodafone Avantaj Cepte akıllı telefon uygulaması Loyalty Magazine Özel Ödülü’ne layık görüldü. Vodafone’un geliştirdiği mobil uygulama ayrıca En İyi Teknoloji Kullanımı dalında ödüllendirildi.

Telekomünikasyondan finansa, turizmden gıdaya faklı sektörlerin katıldığı yarışma her yıl en yenilikçi müşteri bağlılığı programlarının yarattığı değeri ölçmeye ve değerlendirmeye odaklanıyor. Günümüzde müşteri memnuniyetinin anahtarı konumunda bulunan sadakat programlarının ödüllendirildiği yarışma, tüm sektörlerde müşterilerin hayatına değer katacak projelerin teşvik edilmesini hedefleyen bir platform sunuyor.

Avantaj Cepte ile Vodafone’lulara yıl boyu süren fırsatlar

Vodafone Türkiye’nin geliştirdiği ve sadece Vodafone’lulara özel bir akıllı telefon uygulaması olan “Avantaj Cepte” sayesinde Vodafone’lular yılın belli bir döneminde değil, 365 gün boyunca kendilerine özel indirimlerden faydalanabiliyor. Ayrıca bu indirimlerden bulundukları konuma göre anında ve kolayca haberdar oluyor. Mağaza üye kartlarının da sanal olarak içinde taşınabildiği Avantaj Cepte, Apple App Store ve Google Play mobil uygulama mağazalarından akıllı telefonlara ücretsiz yüklenebiliyor. Vodafone’lular indirimlerden kolayca faydalansın diye; markaların sanal sadakat kartı uygulamaları, anlaşmalı markaların lokasyon bazlı tespit edilmesi ve bu markaların indirimlerinin tek platformda toplanması Avantaj Cepte ile gerçekleşmiş oluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, ödüller hakkında şu değerlendirmede bulundu: Vodafone Türkiye olarak, ülkemizde dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda teknoloji, hizmet, pazarlama, insan kaynakları gibi birçok kategoride kazandığımız 130’un üzerinde ödüle bu yıl iki yeni müşteri sadakati ödülü eklemenin gururunu yaşıyoruz. Müşteri memnuniyetinde çıtayı hep yukarı taşıma ve abonelerimize belli dönemlerde değil yıl boyu kolaylıklar ve ayrıcalıklar yaşatma vizyonumuzla hayata geçirdiğimiz Vodafone Avantaj Cepte mobil uygulamasının Loyalty Ödülleri 2014’te özel ödül ve teknoloji dalında ödüle layık görülmesinden mutluluk duyuyoruz. Vodafone Avantaj Cepte ile alışveriş alanında yıl boyu devam eden fırsatlar ve indirimler sunarak Vodafone’luların hayatını mobil teknolojilerle kolaylaştırmaya devam edeceğiz.

Bu konularda ilginizi çekebilir