Vodafone bayilerinden ‘dijital dönüşüm’ sözü

Vodafone, mağaza yatırımcılarını ve çalışanlarını Ticari Operasyonlar Zirvesi’nde buluşturdu. Zirvede, Vodafone Türkiye’nin dijital dönüşüm vizyonu satış kanalları ile paylaşıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜNYA 

İSTANBUL - Türkiye genelinde de 1.200’den fazla ma- ğazasının dijital dönüşümü için bayi yatırımları da dahil 2 yılda 200 milyon TL’nin üze- rinde yatırım yappmayı hedefleyen Vodafone, mağaza yatırımcılarını ve çalışanlarını ışanlarını Antalya’da gerçekleştirdiği Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi’nde bir araya getirdi. 3 bin 200’ü aşkın kişinin katılımıyla düzenlenen zirveye, Türkiye’nin 81 ilinden 570 Vodafone yatırımcısı, 2 bin 190 mağaza çalışanı ve 509 Vodafone çalışanı katıldı. Beş gün süren zirve, Vodafone mağazalarının dijitalleşme sürecinin ele alındığı çeşitli oturumların yanı sıra üretici firmaların renkli etkinliklerine de ev sahipliği yaptı.

200 milyon lira yatırım

Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi’nde telekomünikasyon pazarında gelecek 5 yılda öngörülen trendlerin yanı sıra Vodafone’un perakende vizyonu ve yatırım planları paylaşıldı. Zirveyi değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, şunları söyledi:
“Ülke genelinde 1.200’den fazla mağazamızı dijital bir tasarımla yeniliyoruz. Mağazalarımızın dijital dönüşümü için bayi yatırımları da dahil olmak üzere 2 yılda toplam 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacağız. Yenilenen mağazalarımızla, Türkiye’nin her yerinde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyoruz.”

Toplantıya Kiğılı giyim mağazaları zincirinin kurucusu ve sahibi Abdullah Kiğılı da katılarak, büyüme hikâyesini ve tecrübelerini Vodafone yatırımcılarıyla paylaştı. Diğer yandan, tüm Türkiye’den Vodafone mağaza çalışanlarının katıldığı bayi çalışanları toplantılarında ise başarılı mağaza müdürlerine plaket verilirken, Vodafone’un mağaza çalışanları için tasarladığı sadakat ve eğitim programları da tanıtıldı.

Hazırlıklar 5 ay sürdü

Zirvenin hazırlık çalışmaları yaklaşık 5 ay sürdü. Bu kapsamda, Vodafone’dan 7 kişilik bir proje ekibinin yanı sıra ajans ve tüm tedarikçilerden 200 kişilik bir ekip, 80 kişilik bir teknik ekip ve 28 kişilik bir film ve sunum prodüksiyon ekibi de görev yaptı. Sahne, ışık düzeni ve toplantıda kullanılan intro teknolojisi, Türkiye’de ilk kez Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi’nde uygulandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir