Vodafone FreeZone'dan "Esnek Tarife"

FreeZone kullanıcıları ihtiyaçları kapsamında tek mesajla ek ücret ödemeden, bir ay dakikalarını, başka bir ay ise kısa mesaj veya internet kotalarını esnetebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, faturasız genç abonelerine tarifelerini esnetme özgürlüğü sunuyor.

Vodafone açıklamasına göre, "Esnek Tarife"yle ayda 25 liraya dakika, mesaj ve interneti içeren hepsi bir arada tarifesi sunulurken, o ayın ihtiyacına göre tarifenin istenen kısmı tek bir mesajla esnetiliyor. Böylece, FreeZone kullanıcıları ihtiyaçları kapsamında tek mesajla ek ücret ödemeden, bir ay dakikalarını, başka bir ay ise kısa mesaj veya internet kotalarını esnetebilecek.

Ayrıca, "Esnek Tarife"ye numara taşıma ya da yeni hat alarak gelen yeni Vodafone abonesi gençler, tarifelerinde seçtikleri 2 içeriği esnetirken, yaz boyunca geçerli Vodafonelu'larla sınırsız SMS hakkı kazanacak. Örneğin, internet ve dakikalarını esnetmeyi seçen gençler, ayda 25 liraya ek ücret ödemeden her yöne 500 dakika konuşma, her yöne 1000 SMS, 2GB internet ve yaz boyu Vodafone kullanıcılarıyla geçerli sınırsız SMS'e sahip olacak.

Tarifede sadece esnetilen kısım artarken, tarifenin fiyatı aynı kalıyor. Tarife detayları, esnetme ve her ay değiştirme opsiyonları hakkında detaylı bilgi ise "www.vodafonefreezone.com" adresinden edinilebiliyor.

"Hedefimiz gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, kurum olarak abonelerinin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek bunları tam olarak karşılayan, yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalıştıklarını ifade etti.

Her segmentin beklentilerinin farklı olduğu bilinciyle, 25 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlar yaratmak üzere Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdiklerini anımsatan Buruk, "Vodafone FreeZone'la hedefimiz gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak. Gençlerin GSM ihtiyaçları ve tüketimleri, ortalama bir cep telefonu kullanıcısından çok daha farklı ve daha fazla. Gençler daha fazla SMS gönderiyor, daha fazla konuşuyor ve daha fazla mobil internet kullanıyor. Bu gerçeklerden hareketle, gençler özgürce iletişim kurabilsinler diye onlara daha avantajlı fiyatlarla zengin içerikli teklif ve hizmetler sunuyoruz" değerlendirmelerinde bulundu.

Buruk, son dönemde gençlerin, avantajlı fiyatla sunulan hepsi bir arada paketlerini daha çok tercih ettiğine işaret ederek, yaptıkları araştırmalarda gençlerin iletişim ihtiyaçlarının dönemsel olarak farklılaştığını ve faturasız bir tarifeden beklentilerinin her ay değiştiğini gözlemlediklerini dile getirdi.

Gençlerin kendilerinden avantajlı fiyatlarla aldıkları hepsi bir arada paketlerinin içeriklerini de özgürleştirmelerini istediklerini aktaran Buruk, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak abonelerimizi tek bir tarife içeriğiyle kısıtlamak yerine, ihtiyaca göre tarifenin abonemize uyum sağlaması için bir adım attık ve bir ilk olan Vodafone FreeZone Esnek Tarife'yi geliştirdik. Konuşma, mesajlaşma ve interneti bir arada sunan Esnek Tarife, içeriği sabit paketlerin ötesine geçmeyi hedefliyor. Gençlerin sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamak hedefiyle, ek ücret talep etmeden her ay ihtiyaçları doğrultusunda dakikalarını, mesajlarını ya da internetlerini ihtiyaçlarına göre ayarlama yani esnetme özgürlüğü sunuyoruz. Böylece gençler, ayrı bir paket almaya ya da tarife değiştirmeye ihtiyaç duymadan özgürce iletişim kurabilsin istiyoruz. Bu vesileyle tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgürlükler dolu dünyasına ve Esnek Tarife'ye davet ediyoruz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir