Vodafone "4bucakG" TIR'ının 3. durağı Eskişehir oldu

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Süel, "Özel teknolojiler kullanarak tasarladığımız '4bucakG' isimli tırımızın üçüncü durağını Eskişehir olarak belirledik" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vodafone'un ülkenin dört bucağını 4,5G ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği "4bucakG" turunun üçüncü durağı Eskişehir oldu. 

Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Nisan'da hizmete girecek 4,5G teknolojisi öncesinde tüketicilere 4,5G deneyimi yaşatmayı hedefleyen Vodafone, özel teknolojilerle donattığı "4bucakG" TIR'ında, aldığı izinler kapsamında, Eskişehirli tüketicilere 4,5G hızını deneme imkanı sundu. 

Böylece, Vodafone "4bucakG" tırı, Eskişehirlilerin 1 Nisan'dan önce 4,5G hızını deneyimleyebildikleri tek yer oldu. Vodafone, 4,5G için düzenlediği Türkiye turuyla nisan sonuna kadar 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.

"4,5G'yi 1 Nisan öncesi Eskişehirli tüketicilerimizin ayağına getirdik"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, 4,5G teknolojisini Türkiye'nin dijital tarihinde bir dönüm noktası olarak değerlendirdiklerini belirterek, hem sektörün hem de ülkenin 4,5G ile mobil iletişimde çağ atlayacağını dile getirdi. 

Süel, telekomünikasyon sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olan 4,5G ihalesi ile dijitalleşmenin ülkede uçtan uca yayılması ve ülkenin global ekonomide rekabetçi bir konumda olması için son derece önemli bir adım attıklarını aktararak, şunları kaydetti: 

"Kaliteli hizmet verebilmek için, frekans alımı sonrası yapılacak yatırımlar ve bu frekansların sahadaki optimizasyonu da büyük önem taşıyor. Herkesin hayatında köklü değişiklikler yaratacağına inandığımız 4,5G teknolojisine çekirdek şebekemiz, SIM kartlarımız, akıllı cihazlarımız, mağazalarımız, insan kaynağımız ve global deneyimimiz dahil her anlamda hazırız. Özellikle global deneyimimizi çok önemsiyoruz. Bugün 19 ülkede 4G, 5 kıtada ve 15 ülkede ise 4,5G hizmeti veriyoruz. Şimdi de 4,5G teknolojisindeki bu deneyimimizi Türkiye'ye taşıyarak 81 ilimizde en ücra köşeye kadar en iyi hizmeti vermeyi ve herkesi 4,5G teknolojisi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu hedefle özel teknolojiler kullanarak tasarladığımız '4bucakG' isimli tırımızın üçüncü durağını Eskişehir olarak belirledik."

Vodafone "4bucakG" TIR'ı ile 4,5G'yi ve dijital dönüşümü 1 Nisan öncesi Eskişehirli tüketicilerinin ayağına getirdiklerini vurgulayan Süel, "Tırımızı ziyaret eden Eskişehirlilere 4,5G teknolojisini tanıttık ve deneyimlettik. Vodafone olarak, ülkemiz için değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir