Vodafone Saglikliyemek.co ile işbirliği yaptı

Vodafone, esnafın gün içindeki yemek maliyetlerine de ortak olmayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vodafone ve Saglikliyemek.co iş birliği kapsamında, 31 Mart'a kadar saglikliyemek.co'dan sipariş edilen bir kişilik menü yerine iki kişilik menü için Vodafone'lu esnaf sadece 14,90 TL ödeyecek. 

Vodafone açıklamasına göre, "Dijital Dönüşüm" vizyonu çerçevesinde işletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler geliştiren Vodafone İş Ortağım, esnafa desteğini sürdürüyor. Vodafone, Saglikliyemek.co ile işbirliği yaptı.  

Vodafone, esnafın gün içindeki yemek maliyetlerine de ortak olmayı hedefledi. Vodafone'lu esnaf, Saglikliyemek.co'dan 14,90 TL'ye 1 menü sipariş ettiklerinde 1 menüyü de Vodafone'un hediyesi olarak ücretsiz alabiliyor. 

İnternetten yemek siparişi alan Saglikliyemek.co, esnaf için yoğun geçen öğle saatlerinde dükkanlara siparişleri ulaştırıyor. Her gün başlangıç, ana yemek, yardımcı yemek ve içecekten oluşan sağlıklı ev yemekleri sunan Saglikliyemek.co'da bir menü 14,90 TL iken Vodafone'lu esnaf 14,90 TL'ye iki menü alabiliyor. 

Esnafın öğle yemeği ihtiyacını ekonomik şekilde gidermesine yardımcı olacak kampanya 31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli. Vodafone Esnaf Tarifelerindeki aboneler YEMEK yazıp 6666'ya ücretsiz SMS göndererek kampanyaya katılabiliyor. Ayrıca, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenebilen Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden de Saglikliyemek.co fırsat şifreleri tek tıkla kolayca alınabiliyor. 

Vodafone Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü Ebru Özgüç, kampanyaya ilişkin değerlendirmesinde, "Esnafın sağlıklı ve ekonomik beslenmesi için Saglikliemek.co ile hayata geçirdiğimiz kampanyamızla 'Maliyetlerinizi azaltmak Vodafone İş Ortağım'la işte bu kadar kolay' diyoruz. Türkiye ekonomisini uzun yıllardır ayakta tutan esnafımıza fiyat avantajı sağlayan yeni fırsat ve çözümler sunarak beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir