Vodafone'da iki önemli atama

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı oldu. Gökhan Öğüt de Timuray'ın yerine Vodafone CEO'su olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı’nı 1 Ocak 2009 tarihinden bu yana yürüten Serpil Timuray, 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı olarak atandı. Timuray, 1 Ekim 2013 tarihinde Vodafone Grubu Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik (AMAP) "Bölge Direktörü" görevine getirilmişti.
 
Vodafone Türkiye’de Ticari ve Operasyonel alanlardan sorumlu İcra Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmekte olan Gökhan Öğüt ise Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı’nı 1 Kasım 2013 tarihi itibariyle Timuray’dan devralacak.

Gökhan Öğüt kimdir?

Ekim 2009 tarihinde Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevine başlayan Öğüt, 2011 yılı itibariyle Bireysel İş Biriminden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Öğüt, 2001-2008 yılları arasında Danone Grubu bünyesinde Türkiye ve Fransa genel merkez ofislerinde çeşitli yerel ve global görevlerini üstlendi, 2008-2009 arasında da Nutricia Medikal Beslenme Şirketi’nin Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. 1995 ile 2000 yılları arasında ABD ve Türkiye’de Procter & Gamble bünyesinde pazarlama kariyeri yapmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Gökhan Öğüt, 2003-2005 yıllarında Chicago’da Illinois Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansını tamamladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir