Vodafone'dan akıllı telefon değişim kampanyası

Çalışır durumdaki akıllı telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri'ne getirenler iPhone 6'ya bin 800 liraya, Samsung Galaxy Note 4'e ise bin 560 liraya varan indirimlerle ve 24 ay taksit seçeneği ile sahip olabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye, akıllı telefon değişim kampanyası başlattı. Vodafone açıklamasına göre, çalışır durumdaki akıllı telefonlarını Vodafone Cep Merkezlerine getirenler iPhone 6'ya bin 800 liraya, Samsung Galaxy Note 4'e ise bin 560 liraya varan indirimlerle ve 24 ay taksit seçeneği ile sahip olabiliyor.  

Kampanya kapsamında, çalışır durumda olan ve "Yeni Gibi", "Kullanılmış" ya da "Kırık" statülü telefonlar durumlarına göre belirlenen indirimli aylık ek ödemeler karşılığında alınıyor ve aboneler yeni akıllı cihazlarla buluşturuluyor. 

 Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone Red Classic, Red Classic Extra ve Red Extra tarifelerinden birini tercih etmeleri ve 24 ay kalma sözü vermeleri yeterli oluyor. 

Vodafone aboneleri, son model akıllı cihazları "Vodafone Çok Satanlar Masası"nda maketler üzerinden değil, canlı çalışan gerçek cihazlar üzerinden deneyebiliyor. 

Tüketiciler, kafalarını karıştıran sorulara Vodafone uzmanları tarafından yanıt bulabiliyor ve aradıkları cihazlara ulaşabiliyor.  

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Türkiye olarak, Türkiye'de dijital dönüşümün lideri olma vizyonu ile akıllı cihazlara erişimi kolaylaştıracak kampanyalar geliştirdiklerini belirtti. 

Vodafone Çok Satanlar Masası'yla tüm Vodafone Cep Merkezleri'nde en çok ilgi gören, en son teknoloji akıllı cihazlarını canlı deneyimleme olanağı sunduklarını ifade eden Buruk, mobil iletişimin dinamizmini abonelere yaşatmak için onların hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilmelerini kolaylaştırdıklarını bildirdi. 

Buruk, yeni akıllı telefon değişim programıyla eski telefonlarını yenisiyle değiştirmek isteyen abonelerin farklı kanallar aramalarına gerek kalmadığını belirterek, abonelerin iPhone 6'ya bin 800 liraya,  Samsung Galaxy Note'a ise bin 560 liraya varan indirimlerle anında ulaştığını dile getirdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir