Vodafone'dan çiftçilere özel yeni tarife

Vodafone'un, yenilenen Vodafone Çiftçi Tarifeleri'nde, Vodafone'a geçmek isteyen çiftçilere ayda 21 liraya bin dakika konuşma imkanının yanı sıra abonelere fatura tutarının aşılmasını engelleyen fatura stop garantisi de veriliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Vodafone'un, yenilenen Vodafone Çiftçi Tarifeleri'nda artık Vodafone'a geçmek isteyen çiftçilere ayda sadece 21 liraya bin dakika konuşma imkanının yanı sıra abonelere fatura tutarının aşılmasını engelleyen "fatura stop" garantisi de veriliyor. 

Vodafone açıklamasına göre, şirket, Türkiye'de çiftçilere odaklı ilk sosyal iş modeli olan Vodafone Çiftçi Kulübü kapsamında sunduğu Vodafone Çiftçi Tarifeleri'ni yeniledi. Buna göre, Vodafone'a yeni gelen ve faturasızdan faturalıya geçen çiftçiler için 12 ay kalma sözüne karşılık Çiftçi Tarifesi ve Çiftçi Ekstra Tarifesi olmak üzere iki ayrı seçenek sunuluyor. Çiftçi Tarifesi'nde ayda 21 liraya her yöne 500 dakika ve Vodafone'lularla 500 dakika olmak üzere toplam bin dakika konuşma imkanı tanınıyor. Ayrıca, Çiftçi Ekstra Tarifesi'nde ayda 29 liraya her yöne 500 dakika ve Vodafone'lularla bin dakika olmak üzere toplam 1.500 dakika konuşma, 500 MB internet ve 500 SMS sunuluyor. Aksi belirtilmediği sürece, abonelere fatura tutarını aşmalarını engelleyen fatura stop garantisi de veriliyor. 

Türk tarımında etkinlik ve verimlilik artışı oluşturmayı ve Türk tarımının dünyadaki sıralamasını değiştirmeyi bir sorumluluk olarak benimsediklerini ifade eden Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonu doğrultusunda, teknolojinin yanı sıra sosyal ve hizmet alanlarındaki yatırımlarımlara da büyük önem verdiklerini belirtti. 

Buruk, çifte sorumluluk anlayışıyla hayata geçirdikleri projeler arasında yer alan ve çiftçileri mobil teknolojiler aracılığıyla bilinçlendirme hedefiyle hizmete sundukları Vodafone Çiftçi Kulübü programıyla, Türk tarımının belkemiği olan çiftçilerin iş süreçlerini dönüştürerek dijital geleceğe hazırlanmalarına yardımcı olduklarını anlattı. 

Çiftçilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda sürekli geliştirdikleri bu program kapsamında son olarak Vodafone Çiftçi Tarifeleri'ni yenilediklerini vurgulayan Buruk, Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye'de herkese ilham verme hedefleri doğrultusunda çiftçilerin hayatını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam edeceklerini kaydetti. 

Açıklamaya göre, Vodafone Türkiye'nin 2009 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nin işbirliğiyle hizmete sunduğu Vodafone Çiftçi Kulübü programı, tarımsal ve kırsal kalkınmaya katkıda bulunarak tarımda dijital dönüşümü sağlama hedefiyle, çiftçilerin sosyal ve ekonomik hayata eşit katılımına destek oluyor. 

Türkiye'de ilk kez Vodafone tarafından başlatılan ve sektöre öncü olan bu programla ayrıcalıklı tarife ve kampanyalardan, kırsal alanda su kullanımı ve tarımsal verimlilik hakkında bilinçlendirme çalışmalarına kadar uzanan geniş bir çözüm ve hizmet yelpazesi sunuluyor. Üyelerine iş süreçlerini daha efektif şekilde yöneterek verimlilik ve tasarruf sağlama avantajı sağlayan Vodafone Çiftçi Kulübü, bu yıl 34 Avrupa ülkesinden 338 projenin katıldığı "Social & Business Co-Creation: Collaboration for Impact" yarışmasında Jüri Ödülü'ne layık bulundu. 

Vodafone Çiftçi Kulübü hakkında ayrıntılı bilgiye "www.vodafone.com.tr/ciftcikulubu" adresinden ulaşılabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir