Vodafone'dan esnafa özel uygulama

"Kolay Reklam" uygulamasıyla Vodafone'lular bütçe endişesi yaşamadan promosyonlarını duyurabiliyor ve yeni müşterilere mobil teknolojiyle ulaşabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone'un geliştirdiği "Kolay Reklam" uygulamasıyla tüm kurumsal Vodafone abonelerinin ve esnaf tarifelerinden yararlananların, promosyonlarını duyurmasına ve yeni müşterilere mobil teknolojiyle ulaşmasına imkan tanınıyor. 

Şirket açıklamasına göre Vodafone, esnafın rekabetçiliğini artıracak ve büyüme hedeflerine katkı sağlayacak çözümlerine yenisini ekledi. Vodafone'un geliştirdiği "Kolay Reklam" uygulamasıyla tüm kurumsal Vodafone aboneleri ve esnaf tarifelerinden yararlananlar, bütçe endişesi yaşamadan promosyonlarını duyurabiliyor ve yeni müşterilere mobil teknolojiyle ulaşabiliyor. 

Esnafa rekabetçilik, verimlilik, tasarruf ve karlılık sağlayan yenilikçi teknolojiler geliştiren Vodafone İş Ortağım'ın geliştirdiği "Kolay Reklam" uygulaması, iOS ve Android akıllı telefonlara Apple App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak yüklenebiliyor. Büyük mağazaların reklam ve tanıtım gücüyle rekabet edebilmeleri için esnaf lokasyon bazlı SMS gönderimi yapabiliyor ve tıpkı büyük işletmeler gibi potansiyel müşterilerine kolayca ulaşabiliyor. "Kolay Reklam" sistemine kaydolmak veya üyeliği sürdürmek için herhangi bir ücret alınmıyor. 

Vodafone'lu esnaf, uygulama üzerinden istediği promosyon metnini bizzat kendisi yazıyor. Ardından 300 metre ile 1 kilometre arasında bir yayın alanı belirliyor. Bu mesafe içinde yer alan ve Vodafone izinli veri tabanında bulunan GSM numaralarına SMS ile tanıtım mesajını ya da promosyon duyurusunu iletebiliyor. Vodafone'lu esnaf isterse kendi akıllı telefonundaki adres defterinden kişileri de hedef kitle arasına ekleyebiliyor. Kullanıcılar, mesajın iletilmesini istediği kişi adedini ve kampanya süresini belirledikten sonra anında gönderimini yapabiliyor ve müşterilerine erişiyor. 

Vodafone İş Ortağım çatısı altında esnafa sunulan "Kolay Reklam" ile esnaf broşür veya ilan gibi geleneksel promosyon metotlarına oranla bütçe kısıtı olmadan ve daha ucuz maliyetle daha güçlü ve odaklı bir duyuru imkanı elde ediyor ve kendi reklamını kendisi yapabiliyor. Esnaf böylece müşterilerine direkt ulaşarak, hizmet verdiği mahallede tanınırlığını artırabiliyor ve promosyonlarıyla yeni müşteriler kazanabiliyor. 

"Kolay Reklam", kampanya boyunca ve sonrasında, esnafın promosyon ve tanıtım mesajlarının kaç kişiye başarıyla ulaştığını anlık olarak gösterebiliyor. Kolay Reklam sadece gönderim yapılan SMS başına 34 kuruş olarak ücretlendiriliyor. "Kolay Reklam", Vodafone'un tüm kurumsal tarifelerinde ve esnaf tarifelerinde yer alan Vodafone abonelerine ücretsiz sunuluyor. Esnaf Zengin Large Paketi ve Esnaf Zengin X-Large Paketinde bulunan abonelere ilk 50 SMS gönderimi 30 Kasım 2014'e kadar ücretsiz veriliyor. 

"Esnafımızın beklentilerini karşılayacak hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone İş Ortağım olarak Türkiye'de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafı önemsediklerini belirtti. "Ekonominin itici gücü" olan esnafın hızla dijital dönüşümde yerini alması için Yarına Hazırım Platformu ile onları yakından tanımaya ve işlerini yarına hazırlamayı sağlayacak çözümler önerirken, onlar için işlerini büyütme fırsatı sağlamaya odaklandıklarını vurgulayan Aksoy, şunları da kaydetti: 

"Ekonominin gizli kahramanları olan esnafın kendinden büyük işletmelerle rekabetçiliğine katkı sağlamak için 'Kolay Reklam' çözümünü sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 'Kolay Reklam' ile esnafımızı hızla dijitalleşerek müşteri kitlelerini ve işlerini büyütmeye davet ediyoruz. Türkiye ekonomisini uzun yıllardır ayakta tutan esnafımıza rekabetçilik ve verimlilik sağlayan yeni fırsat ve çözümler sunarak beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir