Wilo, IFAT Eurasia'da ürünlerini tanıttı

Wilo, IFAT Eurasia 2015 Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı’nda sektör profesyonellerine yüksek teknolojili altyapı ürünlerini tanıttı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Pompa ve pompa sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Wilo, Congresium Ankara’da 16 - 18 Nisan tarihlerinde düzenlenen IFAT Eurasia 2015, Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı’na katıldı. 

Fuarın açılışında bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Wilo standını ziyaret ederek ürünler hakkında bilgiler aldı.

Wilo, çevre teknolojileri sektörünün nabzını tutan IFAT Eurasia 2015 Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı’na katıldı. Congresium Ankara’da 16 - 18 Nisan tarihlerinde düzenlenen IFAT Eurasia 2015 Fuarı sektörün önemli kuruluşlarını bir araya getirirken, Wilo yüksek teknolojiye sahip çevre dostu ürünleriyle ilgi gördü.

Fuarın açılışında bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Wilo standını ziyaret edenler arasındaydı. Veysel Eroğlu ziyareti sırasında, Wilo Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın’dan ürünler ve hizmetler hakkında bilgiler aldı.  

Wilo fuar alanının giriş bölümünde yer alan standında, sektör ilgililerine sunduğu, “Emuport Hazır Terfi İstasyonu”, “FA Dalgıç Atıksu Pompası”, “Coolact Motorlu Derin Kuyu Dalgıç Pompa” ve dalgıç mikserler gibi altyapı uygulamalarına yüksek verimlilik getiren ürünlerini sergiledi. 

“Önce Dene Sonra Al” hizmetini tanıttı

Wilo, müşterilerine alternatif finansman imkânı sunduğu yeni finansman sistemini ve müşterilerin ihtiyacı olan ürünü önce denemesi ardından da memnun kaldığı takdirde satın alması esasına dayanan “Önce Dene Sonra Al” adlı yeni hizmetini tanıttı. 

75 ülkeden yaklaşık 11.000 ziyaretçi

Türkiye'de ilk kez yapılan IFAT Eurasia’ya 75 ülkeden yaklaşık 11.000 ziyaretçi katıldı. Fuarda 19 ülkeden 400 şirketi temsil eden 243 katılımcı yer aldı. Avrasya pazarının buluşma noktası haline gelen çevre teknolojileri etkinliği IFAT’ın önümüzdeki yıllarda daha çok ilgi görmesi bekleniyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir