Yapı Kredi'ye 10 yeni ödül

Yapı Kredi, dünyanın prestijli organizasyonları tarafından 10 yeni ödüle daha layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yapı Kredi, kurumsal internet şubesi ile Global Finance'ın düzenlediği Digital Bank Awards 2016'da Kurumsal İnternet Bankacılığı kategorisinde "En İyi Tasarım" ödülünü kazandı.

Google tarafından "Örnek uygulama" seçilen, birçok uluslararası platform tarafından ödüllendirilen "yapikredi.com.tr" Interactive Media Awards tarafından "Bankacılık" ve "Finansal Hizmetler" kategorilerinde "Best in Class" ödüllerine layık görüldü.

Yapı Kredi, 2016 Stevie International Business Awards'ta 3 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplam 7 ödülün de sahibi oldu. "Yapikredi.com.tr" ile 2016 Stevie International Business Awards'ta "Finansal Hizmetler" ve "En İyi Arayüz Tasarımı" kategorilerinde gümüş, "En İyi Web Sitesi Tasarımı" ve "Bankacılık" kategorilerinde de bronz ödülün sahibi olan Yapı Kredi kredi kartı deneyimini dijitale taşıdığı, "Yapı Kredi Cüzdan" uygulaması ile Stevie Ödülleri'nde "Alışveriş" kategorisinde gümüş, "Yardımcı Uygulamalar & Servisler" kategorisinde de bronz ödülün sahibi oldu. Yapı Kredi, Mobil Bankacılık uygulamasıyla ise “İş/Yönetim” kategorisinde bronz ödül kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, "Yapı Kredi olarak yenilikçi ve müşteri odaklı bankacılık anlayışımız ile dijital kanallarımızı da sürekli geliştiriyor, sektöre örnek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Dijital bankacılık günümüzde artık alternatif bir kanal olmaktan çıkarak temel bankacılık noktalarından birine dönüşmüş durumda. Biz de Yapı Kredi olarak, dijital kanallarımızda ürün ve hizmetlerimizi doğru müşteri deneyimiyle tasarlamayı, süreçleri kolaylaştırmayı ve ihtiyaca uygun çözümler sunmayı öncelikli hedeflerimiz arasında görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Doğan, başarıların, müşteri ihtiyaçlarını yakından takip ederek gerekli güncellemeleri yapabilme becerilerinin ve müşterilerine en iyi hizmeti sunabildiklerinin bir başka teyidi niteliğinde olduğunu aktardı.

Bu konularda ilginizi çekebilir