Yeşim’de geleneksel “Önce İnsan” günü yapıldı

Yeşim Tekstil’de Önce İnsan Kısa Film Festivali ile birlikte gelenekselleşmesi hedeflenen Önce İnsan Günü’nün ikincisi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kısa Film festivali yarışmasının birincisinin de açıklandığı etkinlikte, Yeşim Koşu Takımı üyelerine sertifika ve plaketleri de verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Yeşim Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Önce İnsan Günü etkinliğine firma çalışanlarının ve üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Jade Tekstil Genel Müdürü Selim Şankaya, film festivali jüri üyeleri Yapımcı Güzin Abraş ve tiyatro - dizi oyuncuları Demet Oran ile Neriman Uğur da katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur, firma kültürünün önemli bir parçası konumundaki “Önce İnsan” felsefesinin çıkış noktası ve Yeşim Tekstil için taşıdığı önem hakkında bilgi verdi.

Yeşim’in 35 yılda geldiği noktanın kendilerini farklılaştırdığına işaret eden Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya da, “Müşterilerimize ve markalarımıza baktığımızda kalitemizi ve işimizin özündeki bazı kavramları ifade ederken ilk günden itibaren temellerini attığımız insani değerlerin liderliğini yaptığımızı görüyoruz. Bugüne kadarki yolculuğumuzda bize destek veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yeşim, sizlerin de katkısı ile sektördeki lider duruşunu sürdürmeye devam edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından kasım ayında gerçekleştirilen Vodafone 40. İstanbul Maratonu’na katılarak TEV Şükrü Şankaya Eğitim Fonu kapsamındaki “Eğitimli kızlar umutlu yarınlar” projesi adına bağış toplayan ve topladığı bağışlarla dereceye giren Yeşim Koşu Takımı üyelerine sertifika ve plaketleri de takdim edildi. Yeşim Koşu Takımı genel sıralamada 215 üniversiteli kıza eğitim bursu sağlayarak Türkiye’de en çok bağış toplayan 7’nci takım olurken, TEV için bağış toplayan takımlarda ise en çok bağış toplayan 3’üncü takım olma başarısını gösterdi. Takımda koşan Yeşim Tekstil Üretim Direktörü Kerim Bayram da tüm Türkiye’de en fazla bağış toplayan 8’inci koşucu olarak önemli bir başarıya imza attı.

Önce İnsan Kısa Film Festivali’ne katılan filmler arasında birinci de belirlendi. Bu yıl yarışmaya katılan 4 film arasından jürinin özel değerlendirmesi sonucu birinci olmaya hak kazanan yapım, Begüm Özbarutçu ve Ceyda Çalışkan’ın hazırladığı film oldu.

Bu konularda ilginizi çekebilir