'Başkanımız, bazı uyarılarda bulunmuştur'

YAYINLAMA
GÜNCELLEME



İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle son 2 maçta kadro dışı kalan Alex de Souza, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kritik bir görüşme yaptı.

Brezilyalı yıldız Alex de Souza'nın twitter hesabından Aykut Kocaman'ın kendisini kıskandığını yazması, başkan Aziz Yıldırım'ın sinirlenmesine neden olmuştu.

Aziz Yıldırım ve Alex de Souza'nın yaptığı toplantının olumlu geçtiği belirtildi.

Kulüpten yapılan resmi açıklama

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım-Alex görüşmesi hakkında Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamada, "Başkanımız, kurumsal yapı çerçevesinde kaptanımıza prensiplerimizi hatırlatarak bazı uyarılarda bulunmuştur" denildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, takım kaptanı Alex de Souza ile yaptığı görüşmede, kurumsal yapı çerçevesinde kulübün prensiplerini hatırlatarak bazı uyarılarda bulunduğu, Brezilyalı futbolcunun da bu prensipler doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğinin teyit edildiği açıklandı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen görüşmeye, futboldan sorumlu asbaşkan Ali Yıldırım ile asbaşkan Deniz Tolga Aytöre'nin de katıldığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:
"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, bugün öğle saatlerinde kaptanımız Alex de Souza ile bir görüşme gerçekleştirmiştir. Kulübümüzde yapılan, futboldan sorumlu asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ve asbaşkanlarımızdan Deniz Tolga Aytöre'nin de katıldığı görüşmede, başkanımız, kurumsal yapı çerçevesinde kaptanımıza prensiplerimizi hatırlatarak bazı uyarılarda bulunmuştur. Alex de Souza'nın kulübümüzün prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği karşılıklı olarak teyit edilmiştir."


 

Bu konularda ilginizi çekebilir