'Devler' 27 golle başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A,B,C ve D gruplarında 4'üncü hafta maçları tamamlandı. 'Devler' bir gecede 27 gol kaydederken temsilcimiz Galatasaray, Borussia Dortmund'a 4-1 yenildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL (dunya.com)  - Devler Ligi'nde 4'üncü hafta maçları dün gece A,B,C ve D grupları ile start aldı. Oynanan 8 üst düzey karşılaşmada 27 gol atıldı.  D Grubu 4'üncü maçında deplasmanda Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşılaşan temsilcimiz Galatasaray, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. 4 maçta kalesinde 13 gol gören Sarı Kırmızılılar 1 puanda kaldı ve gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

Signal Iduna Park'ta oynanan mücadelede Borussia Dortmun'a galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Marco Reus, 56. dakikada Sokratis, 73. dakikada Ciro Immobile ve 85. dakikada kendi kalesine Semih attı. Galatasaray'ın tek golü ise 70 dakikada Hakan Balta'dan geldi.

D Grubu'nda oynanan diğer maçta ise İngiliz takımı Arsenal, sahasında Belçika temsilcisi Anderlecht ile 3 - 3 berabere kaldı. 3 gol geriden gelen Anderlecht son dakikalarda puanı kapmayı bildi.

Arda'lı Atletico deplasmanda galip 

Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında deplasmanda Malmö'ye konuk olan Arda Turan'lı Atletico Madrid de, mücadeleyi 2-0 kazandı. Milli futbolcumuz Arda Turan, ilk 11'de forma giydiği maçta 76. dakikada yerini Cristian Rodriguez'e bıraktı.

Benfica ilk galibiyetini aldı

Şampiyonlar Ligi’ne beklediği gibi başlayamayan Benfica, C Grubu’nda Monaco’yu 1-0 yenerek gruptaki ilk galibiyetini aldı. Portekiz temsilcisinin tek golünü 82. dakikada Talisca kaydetti. Bu sonuçla Benfica 4 puana yükselirken, Monaco da 5 puanla ikinci sırada kaldı. 

Real  tek golle tur atladı

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Real Madrid deplasmanda 3-0 yendiği Liverpool karşısında bu kez 3 puanı tek golle aldı. Real Madrid bu sonuçla grupta 4. maçında 4. galibiyetini alarak ikinci tura yükseldi. Liverpool ise 3 puanla 3. sırada kaldı. 

İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları:

sl_sonuclar.jpg

Devler Ligi'nde bu gece E,F,G ve H grubu maçları oynanacak. Barcelona, Ajax deplasmanından puan çıkarıp turu garantilemeyi hedeflerken, Alman devi Bayern Münih evinde Roma'yı ağırlayacak.

Şampiyonada bugün oynanacak maçların programı ise şöyle;

E GRUBU

21.45 Manchester City-CSKA Moskova

21.45 Bayern Münih-Roma

F GRUBU

21.45 Paris St Germain-APOEL Nicosia

21.45 Ajax-Barcelona

G GRUBU

21.45 Sporting Lizbon-Schalke 04

21.45 Maribor-Chelsea 

H GRUBU

21.45 Shakhtar Donetsk-BATE

21.45 Athletic Bilbao-Porto

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir