'Elim ayağım titriyor ağlıyorum'

Sakatlığı nedeniyle Rize kadrosunda yer almayan Dirk Kuyt takım otobüsüne gerçekleştirilen saldırıya ilişkin "Elim ayağım titriyor ağlıyorum" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sakat olduğu için Rize'ye götürülmeyen Dirk Kuyt, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı duyunca kelimenin tam anlamıyla şok geçirdi.

Hollandalı yıldız duygularını şöyle paylaştı: Ayakta zor durabiliyorum. Kötü düşünmek istemiyorum ama bu şekilde devam edemem.

Olayı bizzat yaşayan futbolcular uzun süre saldırının şokundan kurtulamadı. Ancak saldırının şoka uğrattığı isimler yalnızca kafiledekiler değildi. Sakatlığı nedeniyle Rize deplasmanına götürülmeyen takımın Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, olayın şokunu atlatamadı.

'Dik durmak istiyorum'

Takım arkadaşlarının korkunç bir durumla karşı karşıya kaldığını ifade eden Kuyt, “Hala elim ayağım titriyor. Ayakta zor durabiliyorum. Dik durmak istiyorum, kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama ağlıyorum ve kendime engel olamıyorum şu anda. Gözlerimden yaşlar geliyor. Ben bu şekilde devam edemem” değerlendirmesini yaptı.

İlk arayan Sneijder

Takım arkadaşlarıyla birlikte olmamasına rağmen saldırıdan sonra şoka giren Dirk Kuyt’ı ilk arayan isim Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder oldu. Dirk Kuyt’u arayan Sneijder, vatandaşı ve milli takımdan arkadaşına geçmiş olsun dileklerini iletti. Sneijder, onun sakatlığı nedeniyle Rize’ye gitmediğini bildiği halde arkadaşından kafileyle ilgili bilgi aldı ve yanında olduğunu söyledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir