1 liraya PTT 1. Lig maçı

Play-off'a kalmak için mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler, taraftar desteği alabilmek için Samsunspor maçının biletlerini 1 liradan satışa sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

PTT 1. Lig'de play-off'a kalabilme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yöneticileri, taraftar desteği için Samsunspor maçının biletlerini 1 liradan satışa sundu. 

Kulübün sportif direktörü Bülent Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, hafta sonu Samsunspor ile kendileri açısından hayati derecede önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. 

Takımın hazırlık çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Bölükbaşı, maçı kazanmaları halinde play-off'a girebilme şanslarının artacağını vurguladı. 

Pazar günü Kamil Ocak Stadyumu'nda yapılacak maçta taraftarlarla beraber olmak istediklerini anlatan Bölükbaşı, şöyle konuştu: 

"Böylesine önemli bir maçta taraftarsız olmamız düşünülemez. O yüzden Gaziantep'i ve spora gönül vermiş herkesi yanımızda olmaya çağırıyoruz. Güzel bir çıkış yakaladık, bunun devamını da taraftarlarla getirmek istiyoruz. Maça taraftarlarımızı çekebilmek için sembolik bilet fiyatı belirledik. Şöyle ki maçın biletleri 1 liradan satışa sunuldu. Yeter ki taraftarımız stada gelsin ve mavi-beyazlı ekibe destek olsunlar." 

Bu konularda ilginizi çekebilir