3 büyükler öğretmenleri kutladı

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928'de 'Başöğretmen' sıfatını alması vesilesiyle kutlanmaya başlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, ülkemizin her yerinde daha önce görev yapmış ve halen fedakarca görevlerini yapmakta olan, ulusumuzun geleceğinin teminatı olan gençlerimizi hayata hazırlayan tüm öğretmenlerimize bir kez daha gönülden teşekkür ediyor ve bu anlamlı günü içtenlikle kutluyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Fenerbahçe Kulübü'nün mesajında da "Ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için emek veren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, çağdaş eğitimin mimarı Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" denildi. 

Beşiktaş Kulübü adına başkan Fikret Orman kutlama mesajı yayımladı. 

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajında Orman, şunları kaydetti: 

"Bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e 'Başöğretmen' unvanı verilişinin 86'ncı yıldönümü ve bugünün Öğretmenler Günü olarak kutlanmasının 33'üncü yılı. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı büyük zahmetlerle yetiştiren tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunar, Öğretmenler Günü'nü kutlarım. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu konu şüphesiz eğitimdir. Değerli öğretmenlerimizin fedakarlıklarıyla yetişen gençler, ülkemizin ve milletimizin teminatıdır. Tüm öğretmenlerimize bu kutsal görevlerinde başarılar dilerim." 

Bu konularda ilginizi çekebilir