37 yıl sonra şampiyon

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Beşiktaş Milangaz Beko Basketbol Ligi'nde şampiyon oldu.
 
Play-Off Final serisi 6. maçında Anadolu Efes'i 80-76'lık skorla mağlup eden Beşiktaş Milangaz, seride durumu 4-2 yaptı ve 2011-2012 sezonu şampiyonu oldu. Siyah-beyazlılar son şampiyonluğunu 1974-75 sezonunda yaşamıştı. Ergin Ataman yönetimindeki Beşiktaş Milangaz 37 sene sonra bu özlemine son vermiş oldu.
 

Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes arasındaki Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 6. maçında siyah-beyazlı taraftarlar, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda kendilerine ayrılan tribünleri doldurdu.

Beşiktaş Milangaz'ın kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacağı karşılaşmayı izlemeye gelen siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarını coşkuyla destekledi.

Salona girişte kuyruklar oluşurken, salona gelen çok sayıda taraftar da bilet bulamadığı için içeri giremedi. Beşiktaşlı taraftarlar, "Yönetim uyuma, taraftarın dışarıda" diye tezahürat yaptı.

Spor Salonu çevresinde geniş güvenlik önlemi alınırken, taraftarlar arama noktalarından geçerek salona girdi.

Karşılaşmayı yaklaşık 9 bin Beşiktaş taraftarı izledi.

Anadolu Efes için ayrılan tribünler dolmadı

Beşiktaş Milangaz'ın ev sahibi olduğu karşılaşmada, Anadolu Efes taraftarları için ayrılan tribünler dolmadı.

Karşılaşma için iki takım arasında yapılan anlaşma gereği Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk ekip taraftarlarına 3 bin 200 kişilik yer ayrılırken, maçı tribünden bin kadar lacivert-beyazlı taraftar takip etti.

Anadolu Efes'te Cenk maç kadrosunda

Final serisinin 4. maçında sakatlanan ve belinde spazm olduğu için 5. maçta forma giymeyen Anadolu Efes'in milli oyuncusu Cenk Akyol, 6. maçın kadrosunda yer aldı.

Takımla birlikte sahaya çıkan Cenk, karşılaşma öncesinde ısınmadı.

Lacivert-beyazlılarda, yabancı sınırlaması nedeniyle Stanko Barac da kadroda yer bulamadı.

Basın tribünü yetmedi

Beşiktaş Milangaz'ın kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacağı serinin 6. maçına basın mensupları da büyük ilgi gösterdi.

Basın tribününde yer kalmazken, bazı basın mensupları ayakta kaldı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir