Arda Turan artık oynayabilecek

Barcelona'nın iki sezonluk transfer yasağı cezasının sona ermesiyle birlikte Arda Turan ve Aleix Vidal artık forma giyebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Barcelona, FIFA'nın verdiği iki sezonluk transfer yasağı cezası sebebiyle sezonun ilk yarısında faydalanamadığı Arda Turan ve Aleix Vidal'i bugünden itibaren maçlarında oynatabilecek. 

Geçtiğimiz temmuz ayında, 34 milyon euro ve hedeflere göre 7 milyon euroluk opsiyonla Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda, FIFA'nın Barcelona'ya verdiği ceza sebebiyle şimdiye kadar yeni takımında forma giyemedi. 

Arda, Barcelona'da antrenmana çıktığı geçen 6 aylık sürede sadece A Milli Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ndeki 4 resmi müsabakanın yanı sıra 2 de özel karşılaşmada oynama fırsatı buldu.

Sevilla'dan 18 milyon euro ve tutturulacak hedeflere göre 4 milyon euroluk opsiyonla transfer edilen ve 22 sırt numarasını alan Aleix Vidal de Arda gibi bugünden itibaren takımda forma savaşı verecek.

İspanyol basını, Arda ve Aleix'in Barcelona'nın sanki ara transfer dönemindeki takviyeleri gibi olacağını, ancak her iki futbolcunun da 6 aydır takımla çalışmasından uyum sürecini aştıklarını yazdı.