Arda Turan'dan tarihi imza

Milli futbolcumuz Arda Turan, kendisini 5 yıllığına Barcelona'ya bağlayan imzayı attı. Arda, artık resmen Barcelona'da...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Barcelona'ya 41 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Turan, yeni takımıyla bugün sözleşme imzaladı.

Bu transferle yıllık 8 milyon euro kazanacak olan Arda,imza sonrası Nou Camp'ta kendisini bekleyen binlerce taraftarın karşısına çıkacak.

Arda, imza töreninden kısa süre sonra düzenlenen özel törende gazetecilerin sorularını yanıtladı.  

Sözlerine, "Öncelikle Atletico Madrid kulübüne, başkanına, teknik drektörüne ve taraftarlarına teşekkür ediyorum. Burada olmamda çok emekleri var ve kalbimde çok özel yere sahip olacaklar" diyerek başlayan Arda şunları söyledi:

"Dünyanın en büyük kulübünde olduğum için çok mutluyum. Kulübün sloganı "Bir kulüpten daha fazlası" ve ben de daha fazlası için geldim. Burada olmamı sağlayan herkese teşekkür ederim. Kendi örf, adet ve kuralları olan bir kulüpteyim. Hayatımın her anında Barcelona'ya karşı yakınlık ve sempati hissettim, beni yakından tanıyanlar bunu bilirler. Hayatımda en çok olmayı istediğim yerdeyim şu anda... Birçok teklif vardı ama konu Barcelona ise hepsini geri atıyorsunuz. Barcelona formasına ulaşacaksızanız, 6 ay önemli ama geçecektir. Hayalim Bercelona formasıyla sahaya çıkabilmek ve bunun için çalışıp, bekleyeceğim..."