Arda Turan'ın futbol hayatı kitap oldu

İspanyol yazar Juan E. Rodriguez Garrido tarafından "Arda Turan Bayrampaşalı dahi" adıyla hazırlanan kitap, bu haftasonu İspanya'da satışa sunulacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MADRİD - Galatasaray'dan 2011 yazında Atletico Madrid'e transfer olan ve kısa sürede ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan Arda Turan'ın futbol geçmişi, kitap haline getirildi.

İspanya'daki "Al Poste" adlı yayınevinin hazırlama kararı aldığı kitap, geçmişte spor dünyasıyla ilgili yazdığı bazı kitapları bulunan Juan E. Rodriguez Garrido tarafından hazırlandı. "Arda Turan Bayrampaşalı dahi" adıyla hazırlanan kitap, bu haftasonu İspanya'da satışa sunulacak.

Bayrampaşa'da futbol hayatına başlayan 27 yaşındaki futbolcunun; Mani, Galatasaray ve Atletico Madrid'deki kariyeri, İspanyol yazar tarafından kaleme alındı.

Garrido, kitap ile ilgili AA muhabirine verdiği kısa bilgide, 207 sayfalık kitabın yaklaşık 4 aylık bir çalışma sonrasında hazırlandığını söyledi.

"Yeni bir kitabı bitirmişken, Arda Turan hakkında kitap yazma teklifi geldi. Yorgundum ama söz konusu Arda Turan olunca hayır diyemezdim" diyen yazar Garrido, kendisinin de Atletico Madrid taraftarı ve bir Arda Turan hayranı olduğunu ifade etti.

Kitapta; Atletico Madrid'i izleyen bazı İspanyol gazetecilerin yanı sıra Arda Turan'ın Atletico Madrid'deki ilk teknik direktörü olan Gregorio Manzano'nun görüşleri yer alıyor. İspanyol ekibinin taraftarları, Arda Turan'ın Madrid'deki arkadaşları ve bir Türk gazeteci de kitapta görüşlerini paylaştı.

Dağıtımına yarın başlanacak ve haftasonunda vitrinlerde olması öngörülen kitap, 17,50 avroya satılacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir