Avea sponsorluğunda "Futsal" başlıyor

Avea Dünya Liseler Arası "Futsal" Şampiyonasına sponsor oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, hafta sonu Antalya’da başlayacak olan 2. ISF Dünya Liseler Arası Futsal Şampiyonasına sponsor oldu. İlki Brezilya’da gerçekleştirilen turnuvanın ikincisi 7-14 Nisan tarihleri arasında oynanacak.

Fenerbahçe’nin ana sponsoru olan Avea, Beşiktaş ve Galatasaray’a ise sponsor olarak destek veriyor. Fenerbahçeli Alex’in katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Avea Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun, Avea olarak gençlerin uluslararası arenada boy göstermesine yardımcı olacak turnuvaya ana sponsor olmaktan gurur duyduklarını kaydetti. Sponsorluk bütçesini açıklamayan Füsun Feridun, ancak hak edilen desteği verdiğimizden emin olabilirsiniz dedi.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ise 15 ülkeden 500 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek turnuvanın ülkemizdeki 17 milyon öğrencinin spor kültürüne katkı yapacağını bildirdi.


Alex: İkisi de benim ülkem

Kariyerine salon futbolu ile başladığını söyleyen Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza, birincisi ülkem Brezilya’da gerçekleştirilen turnuvanın ikincisinin de benim ülkem Türkiye’de gerçekleştirilmesinden onur duydum dedi.  Salon futbolunun sporcuların teknik gelişimine olağanüstü katkı sağladığını söyleyen tecrübeli futbolcu, Messi ve Ronaldinho gibi olmak isteyen gençlere salon futbolunu tavsiye etti.


(DÜNYA Online)
 

Bu konularda ilginizi çekebilir