Avrupa Ligi'nde finalistler belli oldu

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda CSKA Moskova'yı 70-68 yenen Olympiakos, finale yükselen ilk takım oldu. Gecenin diğer yarı final maçında temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, Real Madird'e mağlup olunca finalin adı Olympiakos- Real Madrid oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Madrid'de gerçekleşen THY Euroleague'de Yunan temsilci Olympiakos, Rus CSKA Moskova'yı 70-68 yendi ve adını finale yazdırdı. Olympiakos'ta Vassilis Spanoulis'in ilk üç periyotta sayı üretmeden oynadığı mücadelede son periyotta attığı üç sayılık basketleriyle devirdi. 
 
Olympiakos'ta Spanoulis 13 sayı, 1 ribaund ve 3 asistle oynarken, Georgios Printezis 14 sayı, 8 ribaund ve 4 asistle oynadı. 
 
CSKA Moskova'da ise Nando De Colo, 18 sayı 4 ribaund ve 4 asist. Sasha Kaun da 11 sayı, 4 ribaund üretti. Milos Teodosic ise 8 sayı, 3 ribaund ve 5 asistle skora katkıda bulundu. 
 
Euroleague Final Four maçında Real Madrid'e 96-87 mağlup olan Fenerbahçe Ülker final oynama şansını kaybetti. Bu sonuçla finalde karşılaşacak iki takım ec sahibi Real Madrid ve Yunan temsilcisi Olympiakos oldu.

Bu konularda ilginizi çekebilir