Barcelona'nın David Luiz aşkı bitmiyor

Katalan kulübü Barcelona'nın Chelsea'nin Brezilyalı stoperi David Luiz için 25 milyon sterlinlik bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia ediliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Katalan kulübü Barcelona'nın Chelsea'nin 26 yaşındaki Brezilyalı yıldızı David Luiz için Londra kulübüne 25 milyon sterlinlik bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia ediliyor. 

Ada basında yer alan haberlere göre, Barcelona'da 2 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen geçirdiği sakatlıklardan dolayı sezon sonu Barcelona'dan ayrılma kararı alan Carles Puyol'un yerine Chelsea'nin stoperi David Luiz düşünülüyor . 

Yaz döneminde Chelsea'nin Portekizli teknik patronu Jose Mourinho, David Luiz için Barcelona'dan gelen resmi transfer teklifini reddetse de Chelsea'nin ara transfer döneminde Saint-Etienne'den 19 yaşındaki Fransız stoper Kurt Zouma'yı ve Benfica'dan 25 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Nemanja Matic'i transfer etmesiyle David Luiz'in sezon sonunda "Maviler"den ayrılabileceği ileri sürülüyor. 

Portekiz futbolunun önde gelen kulüplerinden biri olarak kabul edilen Benfica'da yetişen Brezilyalı milli futbolcu, 2010-11 sezonunun ikinci yarısında transfer olduğu İngiliz kulübünde bugüne kadar 135 maçta 12 kez fileleri havalandırdı.