Beşiktaş, lige 3 puanla başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyerek, 6 ve 42. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 öne geçen siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü. Biri penaltıdan olmak üzere Cenk Tosun ile 2 gol daha kaydeden ev sahibi takım, karşılaşmadan 4-1 galip ayrılarak yeni sezona 3 puanla başladı.

Vodafone Arena'da 4'te 4

Stadının yapımı nedeniyle uzun süre Dolmabahçe'den ayrı kalan Beşiktaş, Vodafone Arena'nın hizmete girmesinin ardından 4. resmi karşılaşmasını yaptı.

Geçen sezon Süper Lig'de 3 karşılaşmada rakiplerini bu statta konuk eden siyah-beyazlı ekip, Alanyaspor'u mağlup ederek üst üste 4. galibiyetine imza attı.

Vodafone Arena'nın açılış maçında Bursaspor'u 3-2 yenen Beşiktaş, ardından Kayserispor'u 4-0, Osmanlıspor'u 3-1 mağlup etti. 

Oğuzhan Özyakup'tan arenada en erken gol

Beşiktaş'ın 6. dakikada ilk golünü atan Oğuzhan Özyakup, Vodafone Arena'daki en erken gole imza koydu. 

Siyah-beyazlı ekibin, 4 maç yaptığı statta en erken golünü geçen sezon Kayserispor ile oynanan mücadelede Mario Gomez, 10. dakikada kaydetmişti.

Oğuzhan, Alanyaspor filelerini havalandırarak siyah-beyazlı formayla da ligde 20. gol sevincini yaşadı. 

Beşiktaş'ı 2-0 öne geçiren ve 67. dakikada yerini Kerim Frei'ye bırakan ve Vodafone Arena'daki ilk gol sevincini yaşayan Olcay Şahan, Süper Lig'de 33. kez rakip fileleri havalandırdı. 

Alanyaspor, tarihi sezonuna kötü başladı

Sezonun ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 4-1 yenilen Alanyaspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'e kötü bir başlangıç yaptı.

Alanyaspor, ilk haftada aldığı sonuçla lige mağlubiyetle başladı.

Beşiktaş'a 4-1 mağlup olan Alanyaspor'un Süper Lig'deki ilk golünü ise uzatma dakikalarında Emre Akbaba, penaltı atışından kaydetti.