Beşiktaş, Negredo'yu basına tanıttı

Beşiktaş, yeni transferi Alvaro Negredo'yu (solda), Vodafone Park'ta düzenlenen toplantıda basına tanıttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beşiktaş, yeni transferi Alvaro Negredo'yu basına tanıttı.

Vodafone Park'ta gerçekleştirilen tanıtım törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Orman, yine mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek, "Bizim işimiz taraftarlarımızı mutlu etmek, işimizin en önemli parçası bu. Negredo transferiyle tüm taraftarlarımızın mutlu olduğunu düşünüyorum. Allah utandırmasın" dedi.

Bu transferi çok istediklerini belirten Orman, "Açıkçası Negredo da istedi. Bizde transferler karşılıklı istekle olan bir şey. Mali koşulların haricinde gönül koşullarının oluşması, oyuncu karakterinin de Beşiktaş ailesine yakışır şekilde olması gerekiyor. Dün ailecek yemek yedik. Düzgün bir karakteri Beşiktaş'a kazandırdığımız için mutluyuz. İnşallah bu sezonun gol kralı Beşiktaşlı olacak, umudumuz öyle" dedi.

"İmzalar kâğıtlara değil kalplere atılır"

Negredo ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği hatırlatılarak, transfer sürecinin nasıl geliştiği sorusunu yanıtlayan Orman, "Arkada yazıyor. 'İmzalar kağıtlara değil, kalplere atılır.' diye söylediğimiz şeyler var. Beşiktaş'a transfer olanlar, olacaklar için tek şart para değildir. O başka kulüplerde olabilir. Beşiktaş'ın büyüklüğü, taraftarla olan ilişkisi, buranın bir aile ve huzur ortamı olması en önemli etkenlerden biri. Futbol ailesi küçük aile, herkes takımın durumunu hemen öğrenebiliyor. Beşiktaş'ın durumunu öğrenen herkes gelmek ister. Fazla parayı seçenler de olabilir. Bizim tarzımız o tip oyuncularla değil. Profesyonelliğin dışında mutlu olmak için gelmek isteyen oyuncularla. Dün Adriano'ya da söyledim. Burada ailelerimizle beraber çok güzel günler geçireceğiz. Başka takımların yaptığı teklifler Beşiktaş'ı zedeleyecek pozisyonda değildir" değerlendirmesinde bulundu.

Negredo: Beşiktaş ailesinin daha da büyümesini istiyorum

Siyah-beyazlı ekibin yeni forvet oyuncusu Negredo ise taraftarların kendisi için hazırladığı sıcak karşılamanın mutluluk verici olduğunu belirterek, "Bir kere daha ne kadar doğru yerde olduğumu hissettim. Beşiktaş ailesine katılmak için ailemle geldim. Transfer söylentileri çıktığı andan itibaren taraftarların ilgisi mükemmeldi, bu da işimi kolaylaştırdı. Ben de saha içinde yanılmadıklarını ispatlamak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Kendisine yönelik ilk tepkilerin çok sıcak olduğunu kaydeden İspanyol futbolcu, "Bulunduğum yerler içinde futbola bu kadar aşkla bağlı olan az taraftar topluluğu gördüm. Beşiktaş taraftarı bütün dünyaya yayılmış şekilde. Birisini arayıp ikna etmem gerekseydi çok fazla düşünmemesini söylerdim. Şampiyon takıma gelen oyuncu şampiyon olarak devam etmek ister. Beşiktaş ailesinin daha büyümesini istiyorum" şeklinde konuştu.

"Önce Beşiktaş'ı şampiyon yapalım"

Beşiktaş'a transferinin ardından İspanya Milli Takımı için şansının ne olduğu yönündeki soruyu yanıtlayan Negredo, "Beşiktaş uğurlu bir kulüp, ben de şanslı olduğum için güzel günlere inanıyorum. Milli takım yolu benim için uzun yol. İlk başta çalışmam lazım. Önce Beşiktaş'ı şampiyon yapalım ondan sonra bakarız" dedi.

Eski takım arkadaşı Gary Medel'in Beşiktaş'ın gündeminde olduğu yönündeki soruyu yanıtlayan Negredo, "Transfer tabii ki başkanımızın sorumluluğunda. Medel büyük bir oyuncu, iyi ilişkimiz var. Bütün oyuncular birbirini iyi karşılar" değerlendirmesinde bulundu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir