Beşiktaş'tan Gökhan Töre açıklaması

Siyah-beyazlı kulüp, milli futbolcuyla ilgili transfer iddialarının "bütünüyle gerçeklerden uzak değerlendirmeler" olduğunu bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre'yle ilgili abartılı transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Gökhan Töre'yle ilgili son dönemde basında birbirine benzer içeriklerle sunulan transfer haberlerinin yer aldığı belirtilerek, 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili transfer iddialarının "bütünüyle gerçeklerden uzak değerlendirmeler" olduğunu kaydetti. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Sezonun ikinci devresinin devam ettiği şu anda tek hedefi sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak olan kulübümüz, ne Gökhan Töre'yi ne de başka bir oyuncumuzu satmayı düşünmemektedir. Futbolcumuz Gökhan Töre'nin de vurguladığı gibi yönetimi, teknik idaresi ve futbolcularıyla Beşiktaş sadece şampiyonluğa odaklanmıştır." 

Yurt dışı kaynaklı çeşitli iddialara basın organlarının abartı ve strateji unsurları da eklediğinin savunulduğu açıklamada, "Basın organlarının bu tür yalan haberlerde ısrar etmesini, futbolcularımızın konsantrasyonunu olumsuz yönde etkileme ve Beşiktaş'ı istikrarsızlaştırma çabaları olarak görüyoruz. Zira kulübümüzün başkan seviyesinde dahi yaptığı açıklamaların dikkate alınmamasının başka bir izahı olamaz" ifadeleri kullanıldı. 

Açıklamada ayrıca, Beşiktaş'ın sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak hedefiyle yoluna kararlı ve emin adımlarla devam ettiği de vurgulandı.