Beşiktaş'tan "farklı" başlangıç

Partizan mt:s'yi 81-65 yenen Beşiktaş, THY Avrupa Ligi'ne farklı galibiyetle başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
 
İSTANBUL- THY Avrupa Ligi (D) Grubu ilk hafta maçında Sırbistan'ın Partizan mt:s takımını 81-65 yenen Beşiktaş, lige farklı galibiyetle başladı.
Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezon 37 yıl sonra şampiyonluk yaşayan ve bu sezon tarihinde ilk kez THY Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan siyah-beyazlılar, ilk maçında ilk galibiyetini aldı.
Beşiktaş'ın sadece Avrupa Ligi maçlarında oynatmak için transfer ettiği Randal Falker da ilk kez Partizan mt:s maçında siyah-beyazlı formayı giydi.
 
Sakatlanan Cevher, maça devam edemedi
 
Karşılaşmada sakatlanan Cevher Özer, maça devam edemedi.
Üçüncü periyodun son dakikasında bir pozisyonda yerde kalan Cevher, ayağa kalkamadı. Saha kenarında bir süre tedavi olan tecrübeli oyuncu, daha sonra soyunma odasına götürüldü. Cevher'in dizine buz tedavisi uygulandığı, durumunun yarın yapılacak kontrolden sonra belli olacağı öğrenildi.
 
Kulüp Başkanı Orman da izledi
 
Karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da protokol tribününden izledi.
Siyah-beyazlı taraftarlar bir ara Orman'a "Hesap sorsana hesap sorsana Demirören'den hesap sorsana" diye tezahürat yaptı.
 
Karışlaşmayı 6 bin 100 taraftar izledi
 
Karşılaşmayı 6 bin 100 siyah-beyazlı taraftar izledi.
Maç boyunca hiç susmadan takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlar, maç sonunda da oyuncularla birlikte tezahürat yaptı. Oyuncular da taraftarları alkışladı.
 
Almanya deplasmanına gidecek
 
Beşiktaş, gruptaki ikinci maçında Almanya deplasmanına gidecek.
Siyah-beyazlılar, 18 Ekim Perşembe günü Almanya'nın Brose Basket takımıyla karşılaşacak.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir