Beşiktaş'ın Devler Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde birçok rekora imza atan Beşiktaş'ın, bugün yapılan kura çekimi ile birlikte rakibi belli oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tarihinde ilk kez Devler Ligi gruplarından çıkanTemsilcimiz Beşiktaş’ın mücadele ettiği Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi yapıldı.

Siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Alman ekip Bayern Münih ile karşılaşacak. Son 16 Turu'nda Bayern Münih ile ilk maçı 20 Şubat 2018'de deplasmanda, rövanş maçını 14 Mart 2018'de Vodafone Park'ta oynayacak.

Eşleşmeler şu şekilde:

Juventus - Totthenham 
Basel - Manchester City
Porto - Liverpool
Sevilla - Manchester United
Real Madrid - PSG
Shaktar Donetsk - AS Roma
Chelsea - Barcelona
Bayern Münih - Beşiktaş

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu kuraları çekildiUEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu kuraları çekildi

"Çantada keklik değiliz"

Kura sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Zor, hepsi zor takımlar. Kimin iyi kimin kötü olduğunu da bilmiyorum açıkcası. Bir defa Brugge çıktı sevinmiştik. Elendik. O yüzden kim iyi kim kötü bilemiyoruz. Bilinmiyor. Ancak biz de çantada keklik değiliz. 2 aylık bir süre var. Bu süreyi iyi değerlendirip iyi hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Deplasmanda taraftar yok

Başkan Orman, deplasmana yine taraftar götürmeyeceklerini söyleyerek, "Öyle bir riski alamayız. İstanbul'daki maça gelmek isteyenler buraya gelsinler" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir