Bruma'ya Portekizli talip

Portekiz basınında yer alan iddiaya göre Sporting Lizbon, Bruma transferi için Galatasaray ile görüşmelerini yoğunlaştırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Portekiz basını geçtiğimiz dönem takımda kiralık olarak oynayan Nani'nin yerine yönetimin Bruma ile doldurmayı planladığı ve bu oyuncunun alınması için teknik direktör Jorge jesus'un olumlu rapor verdiğini yazdı.

Jorge Jesus bir açıklama yaparak Bruma'yı takıma kazandırmak istediğini doğruladı. Nani'nin boşluğunu Bruma'nın dolduracağına inanan Portekizli deneyimli hoca Jorge Jesus, yönetime Galatasaray ile anlaşmaya çalışın talimatı verdiği belirtiliyor.

Galatasaray forması altında geçtiğimiz dönem kendisine ilk 11'de yer bulamayan Bruma'nın takımdan ayrılarak tekrar Portekiz'e dönmek için sarıkırmızılı yönetime baskı yaptığı da gelen haberler arasında.

İstanbul'da görüşmeler yapan Bruma'nın menejeri Catio Balde de yaptığı açıklamada, Galatasara'ın Bruma için 10 milyon euronun üzerinde bir transfer bedeli istediği bu rakamı Sporting'in vermesinin imkansız olduğunu vurguladı.

Portekiz'den gelen haberlere göre Sporting Lizbon'un Bruma transferinde kiralık opsiyonuna daha sıcak baktığı ancak Galatasaray'ın satma konusunda ısrarlı olmasından dolayı bu transferde zorluklar yaşandığı öğrenildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir