Cavcav'dan 500 bin liraya antrenörlük kursu

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, antrenörlük kursu vereceğini, ücretinin ise 50 ders için 500 bin lira olacağını söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, antrenörlük kursu vereceğini, ücretinin ise 50 ders için 500 bin lira olacağını söyledi.

İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile deplasmanda oynanan ve başkent temsilcisinin 2-0 kazandığı maça ilişkin değerlendirmesini soran AA muhabirine "Kiminle görüşmek istiyorsun, Kulüpler Birliği Vakfı Onursal Başkanı mı, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı mı, teknik direktör İlhan Cavcav mı" espirisiyle karşılık verdi.

"Antrenörlük böyle olur"

Mehmet Özdilek'in ardından takımla sadece sezonun açılış antrenmanına çıkan Kemal Özdeş, sonra da ligde oynanan ikinci maçın hemen bitiminde soyunma odasına giderek Mustafa Kaplan'ı görevden alan İlhan Cavcav, "Antrenörlük böyle olur. Nasıl antrenör taktiğiyle maç kazanılır herkes gördü" diye konuştu.

Kursun geliri Gençlerbirliği'nin geliri olacak

Antrenörlük kursu vereceğini açıklayan kırmızı siyahlı kulübün 79 yaşındaki başkanı, ders ücretinin ise pahalı olacağını ifade etti.

Kurstan elde edeceği gelirin Gençlerbirliği'nin geliri olacağını kaydeden Cavcav, sözlerini şöyle tamamladı:

"Antrenörlük kursu vermeye karar verdim. Bir antrenör taktiğiyle nasıl maç kazanılır herkes gördü. Ancak benim antrenörlük dersim pahalı olur. Dile kolay 35 senelik başkanlık, o kadar tecrübe... Kursun geliri kulübümüze kalmak üzere 50 derse 500 bin lira alırım. Parayı da elbet de peşin alırım. Kim üst düzey antrenör olmak istiyorsa beni bulsun."

Bu konularda ilginizi çekebilir