Eto'o'ya 50 lira bayram harçlığı

Antalyaspor'da kulüp yöneticileri, futbolcuları ve çalışanlarının bir araya geldiği bayramlaşma töreninde kulüp başkanı Gencer, elini öpmek isteyen Samuel Eto'o'ya 50 lira bayram harçlığı verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Antalyaspor'da yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ile kulüp çalışanları bayramlaştı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma sırasında Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o, kulüp başkanı Gültekin Gencer'in elini öpmek istedi. Buna izin vermeyen Gencer, yıldız futbolcuya 50 lira bayram harçlığı verdi.

Törene, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök de katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan kulüp başkanı Gencer, Türk ve İslam aleminin bayramını kutladı. 

Kamp şartları ve maç takvimi nedeniyle kulüp olarak uzun zamandır bir araya gelemediklerini belirten Gencer, "Bu bayram, birlikte olmamıza vesile oldu. Yarın maçımız var. Kamp öncesi bir arada olma imkanı yakaladık. Camia olarak hep birlikte bayramı kutlayalım istedik" dedi.

Gencer, sezona iyi başladıklarını anlatarak, "Her ne kadar geçen hafta Rize deplasmanında küçük bir kaza olmuş olsa da o kazalar bize uyarı niteliğindedir. Camia, daha büyük başarılara layıktır. Bize vereceğiniz en büyük bayram hediyesi, yarınki Medicana Sivasspor maçının galibiyeti olacaktır" diye konuştu.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek de sezona iyi başladıklarını belirterek, bu başarının devamını getireceklerini kaydetti.

Futbolcular için konuşma yerinin saha olduğunu anlatan Şimşek, yarın sahada konuşacaklarını ve şehre bayram hediyesi vereceklerini dile getirdi.

Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o ise bayramlaşmada bütün Antalyaspor camiasını bir arada görmekten mutlu olduğunu söyledi. 

Takım olarak çok iyi gittiklerini vurgulayan Eto'o, şöyle konuştu:

"Şu anda hepimiz mutluyuz. Ama hayatta bazı şeyler her zaman iyi gitmeyebilir. İhtiyacımız olan şey, kötü gittiğimizde bütün kulübün bizimle birlikte olup destek olmalarıdır. Kötü sonuçlar almamak için takım olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Bayramlaşma töreni baklava ikramının ardından sona erdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir