Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi, saat kaçta, ne zaman? Dev Maç TV8'de mi?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki bazı maçlar bu hafta şifresiz olarak yayınlanacak. Fenerbahçe-Olympiakos maçı için geri sayım devam ederken, maç için araştırmalar da hız kazandı. Peki Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi, kaçta ve ne zaman?

Haber Merkezi
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Milyonlarca taraftarların heyecanla beklediği Fenerbahçe-Olympiakos maçı için geri sayım başladı. Maçın yayınlanacağı tarih ve kanal belli olurken Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi, saat kaçta ve ne zaman? soruları da arama motorlarında sıklıkla sorulmaya başladı. Kritik mücadelenin detayları ve güncel bilgiler haberimizde...

Şifresiz olarak TV8'den yayınlanacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı maçın yayıncısı belli oldu. Sarı-lacivertli takım 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'da Kadıköy'de karşılaşacağı Olympiakos maçı şifresiz olarak TV8'den yayınlanacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 18 Nisan Perşembe günü saat 19.45'te oynanacak LİLLE-ASTON VİLLA maçı TV8,5'tan şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'da oynanacak ROMA-MİLAN maçı TV8,5'tan şifresiz olarak canlı yayınlanacak.