Fenerbahçe Yunan yıldızla anlaştı

Fenerbahçe, Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas ile 3 yıllık anlaşmaya vardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, geçen sezon Olympiakos'ta forma giyen 25 yaşındaki Sloukas ile 3 yıllık anlaşmanın sağladığı bildirildi.

Açıklamada, "Kostas Sloukas'a Fenerbahçe Ülker'e 'hoş geldin' diyor, sarı-lacivertli forma ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz" denildi.

Kariyeri başarılarla dolu

Fenerbahçe'nin yeni oyun kurucusu Sloukas, Olympiakos'ta önemli başarılara imza attı.Profesyonel kariyerine 2008'de Olmypiakos'ta başlayan 1,90 metre boyundaki Yunanlı oyuncu, 2010-2011 sezonunu kiralık olarak Aris'te geçirdi ve Yunanistan liginin en iyi genç oyuncusu seçildi. Bu takımdaki başarısının ardından 2011-2012 sezonunda kulübüne dönen Sloukas, İstanbul'da gerçekleştirilen THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde şampiyon olan kadroda yer aldı. Aynı sezon Olympiakos ile lig şampiyonluğu yaşayan Kostas Sloukas, 2012-2013'te Avrupa Ligi şampiyonluğunu takımıyla bir kez daha yaşadı.

Sloukas, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarını da Olimpiakos ile tamamladı. Geride kalan sezonda Olympiakos formasıyla yeniden Avrupa Ligi'nde final oynayan Sloukas, Yunanistan'da da bir kez daha şampiyon olan kadroda yer aldı. Kostas Sloukas, Avrupa Ligi'nde sayı rekorunu ise 28 Şubat 2014'te yeni takımı Fenerbahçe'ye karşı 22 sayı üreterek kırdı.

Bu konularda ilginizi çekebilir