Fenerbahçe'ye iyi haber

Fenerbahçe'ye Diego Ribas ve Alper Potuk'tan iyi haber geldi. Uzun zamandır sakat olan iki futbolcunun iyileştiği bildirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçenin bir süredir sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan oyuncuları Diego Ribas ile Alper Potuk'un iyileştikleri ve takımla birlikte antrenmana çıktıkları bildirildi.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda PTT 1. Lig ekibi Giresunspor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de Diego Ribas ve Alper Potuk'tan sevindirici haber geldi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde yarınki maçın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertlilerde, uzun süredir takımdan ayrı kalan Diego ve Alper'in sakatlıklarını atlatarak takımla antrenmana çıktığı belirtildi.

Sakatlıkları devam eden Raul Meireles ve Ertuğrul Taşkıran'ın ise çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü, Robin van Persie'nin de özel program dahilinde çalıştığı kaydedildi.

Diğer futbolcuların ise antrenmanda ısınma hareketlerinden sonra iki grup halinde pas ve pres çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdiği aktarıldı.

Hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, yarın sabah Giresun'a gidecek.