Galatarasaray'dan Tannane atağı

Galatasaray'ın 21 yaşındaki futbolcu Oussama Tannane'nin transfer edilmesi için kulübü Heracles'le temasa geçtiği öğrenildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Heracles'in başkanı Jan Smit, Galatasaray'ın Oussama Tannane transferi konusunda kendileriyle temasa geçtiğini söyledi. 

Bölgesel gazete Tubantia'ya açıklamada bulunan Smit, sarı-kırmızılı ekibin bu kapsamda Tannane ile de görüşmek için kendilerinden izin istediğini belirterek, "Bize Oussama ile konuşup konuşamayacaklarını sordular, bu konuda sorun çıkarmadık" diye konuştu. 

Galatasaraylı yöneticilerle yaptıkları görüşmede maddi konuların henüz konuşulmadığını kaydeden Smit, "Eğer bir oyuncumuz böyle bir adım atmak ister ve alıcı kulüp de finansal isteklerimizi karşılarsa futbolcumuzu destekleriz" ifadesini kullandı. 

Almelo ekibinde bu sezon oynadığı futbolla dikkati çeken 21 yaşındaki kanat oyuncusu Tannane'nin sarı-kırmızılı ekibin yöneticileriyle ilk görüşmeyi, cumartesi günü yaptığı kaydedildi. 

Heracles ile Temmuz 2016'da sözleşmesi bitecek Fas asıllı Hollandalı futbolcu Tannane, bu sezon 14 maçta 9 gol attı, 3 asist yaptı.