Galatasaray kupada tam gaz gidiyor

Ziraat Türkiye Kupası E grubunda evinde Karşıyaka'yı ağırlayan Galatasaray mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. maçında PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka'yı 3-1 mağlup ederek grupta liderliğe yükseldi.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta rakibini 3-1 yenen sarı-kırmızılılar, rahat bir oyunla galibiyete ulaştı. İlk yarıda Sinan Gümüş, Bilal Kısa ve Ryan Donk'la  goller bulan Galatasaray, Gökhan Ünal'ın tek golüne engel olamadı ve soyunma odasına 3-1 önde gitti.

İkinci yarıda farkı açmak adına fırsatlar bulan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyonları değerlendiremedi ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle grupta yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray, puanını 9'a çıkartarak liderliği rakibinden devraldı. Karşıyaka ise ilk yenilgisini alarak 6 puanda kaldı.  

Donk ilk maçında golünü attı

Sarı-kırmızlıların Kasımpaşa'dan renklerine kattığı Hollandalı futbolcu Donk, ilk maçında gol atmayı başardı.

Maçın 44. dakikasında sahneye çıkan Donk, takımının üçüncü golünü kaydederek sarı-kırmızılı forma altında golle tanışmış oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'a karşı takımının tek golünü atan Sinan Gümüş ise bu maçı da boş geçmeyerek 10. dakikada sarı-kırmızılıların ilk golünü kaydetti.

Umut Bulut'a tepki

Galatasaray'ın tecrübeli  forveti Umut Bulut 75. dakikada kaçırdığı golden sonra tribünlerden büyük tepki aldı.

Yasin Öztekin'in pasında topla buluşan ve önünde boş kale dışında bir şey bulunmayan Umut, sağ ayağının dışıyla vurduğu topu boş ağlar yerine auta attı.

Umut'un kaçırdığı golden sonra futbolcuya tepki gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, "Umut dışarı" tezahüratında bulundu.