Gözler Yıldırım-Alex görüşmesinde

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımı kaptanı Alex ile yarın görüşecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 3-0 yenerek, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini alan Fenerbahçe'de gözler kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın yarın futbol takımı kaptanı Alex de Souza ile yapacağı görüşmeye çevrildi.

Başkan Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçından sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan olayları konuşmak için Alex'i kulübe çağırdığını söyledi. Yıldırım, Alex ile yarın öğle saatlerinde kulüpte görüşecek.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk mücadelesinde deplasmandaki Spartak Moskova maçında yedek soyundurduğu Alex'i, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamanın ardından Gaziantepspor maçının kadrosuna almadı. Kocaman, dünkü maçtan önce yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Alex'i kadroya almamasının taktik gereği değil, duruma ait bir karar olduğunu, Brezilyalı oyuncunun kafasının karışık olmasının da kararında etkili olduğunu ifade etmişti.
Gaziantepspor maçında ise taraftarlar Alex ile ilgili uzun süre tezahürat yapınca, kulüp başkanı Aziz Yıldırım saha kenarına gelerek anons yapmıştı.
Kulübün cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların izlediği Gaziantepspor maçının ikinci yarısında taraftarların uzun süre "Aykut söyle Alex nerede" diye tezahürat yapması üzerine saha kenarına inen Aziz Yıldırım, maç oynanırken anons yaparak, taraftarların yanlış yaptığını, Aykut Kocaman'a destek verilmesi gerektiğini söylemişti.
Maçın ardından da yayıncı kuruluşun canlı yayınına katılan başkan Yıldırım, sosyal medyada yaptığı açıklamalar nedeniyle Alex'i eleştirmiş ve Brezilyalı oyuncuyla yarın kulüp binasında bu konuları görüşeceğini açıklamıştı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir