Göztepe'de Yılmaz Vural dönemi sona erdi

Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, teknik direktör Yılmaz Vural'la yollarını ayıracaklarını açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Spor Toto Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, teknik direktör Yılmaz Vural'la yola devam etmeyeceklerini bildirdi.

Kulübün 92. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Sepil, Süper Lig'e 14 yıl sonra dönerek büyük bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Teknik direktör Yılmaz Vural'ın ligin bitimine 9 hafta kala takımın başına geldiğini hatırlatan Sepil, "Bizi, 14 yıldır başarıya aç olan Göztepe'yi Süper Lig'e çıkardı. Kendisiyle birkaç gündür görüşüyoruz. Onun istedikleri, bizim istediklerimiz ve verebildiklerimiz tam aynı yere oturmadı. Yılmaz Vural'la yollarımızı ayıracağız." diye konuştu.

Sepil, şu ana kadar hiçbir teknik adamla görüşmediklerini dile getirerek, "Yarından itibaren hem oyuncular hem de hoca konusunda karar vereceğiz. Diğer takımlara göre biraz geriden geliyoruz ama çok acelemiz yok. Zaten özellikle oyuncular hakkında ciddi bir hazırlığımız var. Bir hafta içinde yeni teknik kadroyu mutlaka belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı.