İngiltere'de Manchester derbisi heyecanı

İngiltere Premier Ligi, bu hafta dev bir mücadeleye sahne olacak. Lider Manchester City, şampiyonluğun takipçisi Manchester United'a konuk olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere Premier Ligi bu hafta Manchester derbisine sahne olacak.

Zirve takibindeki Manchester United lider Manchester City 'yi yarın Old Trafford'da saat 19:30 da konuk edecek. Karşılaşmayı hakem Michael Oliver yönetecek. Mücadele S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Jose Mourinho ve Pep Guardiola'nın öğrencilerinin arasında arasında oynanan son 10 resmi maçta Manchester United 3, Manchester City ise 5 galibiyet elde etti. 2 maç beraberlikle sonuçlanırken, Mavi-beyazlılar, Kırmızı Şeytanlar'ın 9 golüne 14 golle karşılık verdi.

Cezalı ve sakatlar

Ev sahibi takımda Marouane Fellaini, Eric Bailly ve Michael Carrick sakatlıkları, Paul Pogba da kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Manchester City'de ise John Stones ve Benjamin Mendy sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak.

Karşılaşma ertelenebilir

Öte yandan Ada basınının iddiasına göre, derbinin ertelenme ihtimali gündemde. 

Maç öncesinde meteoroloji uzmanlarının Manchester'daki kötü hava koşulları nedeniyle yetkilileri uyardığı belirtildi. Pazar günü hava sıcaklığının sıfırın altına düşeceğinin tahmin edilmesinin Manchester derbisini daha öte bir tarihe atabileceği konuşuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir