Karadeniz'de Cimbom 'Frtına'sı

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 3. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 mağlup etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABZON - Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

Trabzon'da oynanan maçta sarı-kırmızılıların gollerini 20. dakikada Selçuk, 22 ve 42. dakikalarda Necati ile 62. dakikada Eboue kaydetti. Trabzonspor'un gollerini ise 60 ve 85. dakikalarda (penaltıdan) Colman attı. Galatasaray elde ettiği galibiyetle puanını 45'e çıkararak liderliğini sürdürdü.

Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, ilk yarıda yaptıkları hatalarla Galatasaray'a avantaj sağladıklarını belirterek, "Çok basit hatalar yaptık. Birinci ve ikinci golde gereksiz fauller sonucu goller yedik" dedi. Güneş, şöyle konuştu: "Galatasaray, çok rahat galibiyet aldı. Özellikle yaptığımız top kayıpları ve pozisyon alma hatalarımız skoru etkiledi. 3 ve 4'üncü goller olmayacak gollerdi. Eboue'nin golü dikkatimizin ne kadar dağınık olduğunu gösteriyor."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, şampiyonluk yarışının son haftaya da gidebileceğini, daha önce de netleşebileceğini belirterek, şöyle konuştu:
"Biz iyi oynuyoruz, 34 haftayı iyi bitirdik. Geçen hafta kazaya uğradık. Trafik kazası, futbol kazası ne derseniz deyin futbolda bu var. Toparlanıp Trabzonspor'dan puan almak önemliydi. Herkesin her yerde, her an kazanabilecek veya kaybedecek durumda olduğuna inanıyorum. Çünkü bu 4 takım her zaman birbirini yenebilir."

Bu konularda ilginizi çekebilir